marți, 31 iulie 2012

Oje Barry M + NOTD : Barry M Indigo

Buna fetele!

Postul de azi de fapt trebuia sa fie Nails of the day, dar m-am gandit sa pozez toate ojele mele Barry M si sa va zic cate ceva despre ele , pentru ca stiu ca acum se gasesc de cumparat si in Romania.

Acestea sunt nuantele de lac de unghii Barry M pe care eu le am.




 273 Raspberry, 311 Nail Effects(Crackle), 334 Teal, 312 Indigo, 303 Bright Purple, 308 Berry Ice Cream 




Barry M este cred din putinele branduri sa zicem asa, din care sa am asa multe culori, in rest am cate trei-patru de la o firma, fiindca nu le aleg dupa asta. Si ojele Barry M, sunt cumparate in ultimii doi ani, mereu fiindca mi-a placut culoarea. Au ajuns sa-mi placa, sunt printre cele mai bune oje cand vine vorba de formula mata si cremoasa pe culori deschise,pastelate, care de multe ori se aplica cu dungi si neuniform. Ojele se aplica frumos si se usuca repede, nu tin minte sa fii avut probleme cu vreuna. Un lucru putin ciudat, care s-ar putea doar sa mi se para mie, este ca ojele miors a banane cand le aplic, a acetona cu banane :) Un dezavantaj este ca unele nuante ca si Raspberry, Indigo si Bright Purple par mai deschise si mai 'vibrante' in sticla, iar cand sunt aplicate devin mai inchise putin, dar asta am intampinat si cu alte oje. Ce mai apreciez este ca unele oje desi le am de un an jumate-doi, nu si-au schimbat textura, si nu s-au separat sau ingrosat in sticla.

Imi mai place ca orice trenduri apar, sunt rapizi in a scoate propria varianta. Gasiti la Barry M oja magnetica, oja care isi schimba culoarea, foil effect, oje neon si crackle de 2 feluri, una clasica si una cu crapaturi rotunde, care se numeste croc. Le puteti vedea pe toate aici, dar in Romania gasiti crackle croc si cele metalice, foil effect pe MyaShop, 3 oje neon , cateva crackle si probabil si alte variante pe bloguri care vand cosmetice. 

Cam atat despre oje in general, daca doriti sa vedeti swatch cu o oja in special, astept sa-mi spuneti, sau daca aveti alte intrebari legate de calitatea ojelor.  O sa trec acum la unghiile de azi, Barry M Indigo. O sa vedeti ca mi-au crescut unghiile, eu asta consider lungi si nu sunt prea obisnuita cu ele :) De asta consider si ca nu orice culoare merge pe unghii lungi, si asa am ales o oja simpla.












Ce parere aveti de ojele Barry M ? Dar despre unghiile mai lungi, alegeti nuante diferite cand aveti unghiile mai lungi? 

luni, 30 iulie 2012

Week in photos (4)




 Maxi dress inspired by Anda 


 Sunset


 Shopping pe high street


 Afis in gara


 Chocolate chip cookies made by me


 Ceremonia de deschidere a Olimpiadei 


Apus dupa o zi ploiasa 


O saptamana frumoasa! 

duminică, 29 iulie 2012

Review : Maybelline Dream Touch Blush

Buna fetele!

Acesta este primul meu fard de obraz sau blush crema. Desi eu inteleg cu greu avantajele lor, mai ales pentru mine si tenul meu, blushurile crema au devenit foarte populare in anii recenti si mereu am fost curioasa de ele. 





De ce zic ca nu le inteleg avantajele? Pentru ca eu am ten cu probleme, si port mereu fond de ten si pudra, fara exceptii, asa ca nu vad unde in rutina mea de machiaj incape un produs pentru obraji in formula crema. 'Sub pudra' mi-au zis multe fete, dar eu folosesc pudra care acopera si ea, nu doar pudra translucida. 'Peste pudra' mi-au zis alte fete. Varianta asta nu o consider buna, nu vad cum ar putea un produs crema sa fie aplicat peste o pudra si sa se intinda uniform. Ramane sa trag concluzia ca blushul crema e pentru fetele cu tenul perfect care doar se imbujoreaza putin dimineata si arata dragalas tot restul zilei :)

Si totusi, dupa un concurs in luna mai al revistei Glamour UK, am castigat un blush crema Maybelline, cum v-am mai zis intr-o postare anterioara. Mi-a placut cum arata ambalajul, de sticla cu capac de plastic. In schimb un prim minus e ca blushul nu are un nume, si doar un cod. Deci e Maybelline Dream Touch Blush 16H31W, foarte complicat daca vreau sa-i spun cuiva ce nuanta am.

Culoarea in borcanel este draguta, un piersichiu cu shimmer....este exact ca numele blogului de altfel, un pearly peach ;) Textura este foarte fina, undeva intre crema si spuma. Culoarea in schimb, este nu doar transparenta, dar si foarte apropiata de culoarea pielii mele, asa ca asta face acest blush, cel mai degeaba blush. De layering in straturi nu prea se pune problema. Puteti vedea in poze pigmentatia pe deget, pe mana, cat si blenduit. Pe obraji nu se vede deloc deloc. Singura intrebuintare ce i-as putea-o gasi este de iluminator, fiindca este sidefat, desi nu destul de sidefat pentru machiaje naturale, ci mai degraba ar face un contrast bun cu un ten mat si perfect. O alta problema ar mai fi ca recipientul are diametrul mic si este adancit, desi nu pot folosi o pensula sau un burete pentru a-l aplica, iar cu degetele dupa o perioada, cand se adanceste, banuiesc ca iti intra crema inclusiv sub unghii. 








In concluzie, desi acest blush nu-mi place si nu-mi foloseste, nu exclud blushurile crema pe viitor , insa daca ar fi sa cumpar, as cumpara o culoare mai puternica si cu o formula nesidefata. Pana acum am citit multe lucruri bune despre cele de la ELF Studio


Aveti blush-uri crema? Le preferati in fata blush-ului pudra si care sunt preferatele voastre?




miercuri, 25 iulie 2012

Gel de dus spuma Rituals



Buna fetele!

Azi voi vorbi despre geluri de dus spuma sau spumante, si am pregatit chiar si un video! :)






Prima data cand am vazut sau auzit de gel de dus spuma a fost cand vazusem pe rafturi geluri Imperial Leather in magazine, si mi s-a parut chiar o idee proasta, gel de dus deja spuma? Pai nu face el spuma cand te speli? Imi imaginam ca ar avea o consistenta foarte pufoasa, umflata si lichida, in genul spumei din vana, sau ca si spumele de curatare pentru fata, ceva de genul asta, spume care nu m-au incantat niciodata foarte tare.

Ei bine, in iarna, imi comandam prima mea cutie Glossy Box, cutie cu produse surpriza sa zic asa, si printre ele a fost un gel de dus de la Rituals, Foaming Shower Gel Sensations. Tubul arata ca si spumele de ras, chiar si capatul e la fel. Ei bine si consistenta e la fel ca si spumele de ras, e un gel care se transforma intr-o spuma densa si foarte catifelata, si foarte spornica as zice eu. Ai nevoie de foarte putin pentru intregul corp. Urmariti video-ul ca sa vedeti consistenta :)




Varianta primita in Glossy Box a fost Zensation, care se pare ca este Bestseller pe site-ul Rituals, cu Organic Rice Milk & Cherry Blossom. Nu stiu sa zic a ce miroase, poate a flori de cires,dar e un miros discret si destul de fresh, potrivit pentru dusul de dimineata. Mirosurile sunt subiective oricum, asa ca nu are rost sa descriu prea mult. Imi place mult si il folosesc in zilele cand am mai mult timp si vreau ceva special.  Tuburile full-size au 200ml, cat un gel de dus normal. 



Mai in primavara, am primit un alt gel de dus spuma de la Rituals, de data asta in aeroport la magazinul lor, ca si mostra in varianta mini de 50ml , impreuna cu alte mostre plic de creme de corp si fata. Cel de-al doilea se numeste Fujiyama si este cu Mandarin & Mint. Pe acesta l-am folosit aproape in totalitate in excursia spre care plecam cand l-am primit, la dusuri fierbinti dupa zile obositoare si dusuri rapide dimineata. Mi-a prins foarte bine, iar mirosul citric si textura faceau dusul un rasfat mai ales la sfarsitul zilei. 
Ce-mi mai place la cele doua geluri de dus e tubul care are o textura mata si face ambalajul sa para mai luxos decat tuburile de spuma de ras, cu care am comparat produsul. 



Din pacate Rituals  nu se gasesc in Romania, dar le puteti cumpara din Belgia, Croatia, Cehia, Danemarca, Germania, Irlanda, Lithuania, Portugalia, Spania, Olanda, UK, Italia, Suedia si Brazilia. Lista de magazine o gasiti pe siteul lor, unde puteti sa vedeti si alte produse. Cu gelul de dus mini eu am mai primit si mostre pentru alte produse Rituals,  lotiuni de corp si creme de fata, nu am incercat decat cateva, si nu am fost foarte impresionata pentru ca mie nu-mi plac creme de fata cu miros puternic de plante, chiar daca sunt bio, mie imi miros a iritanti ( probabil am sechele de la uleiul pur de arbore de ceai si ulei de lavanda). Gelul de dus spuma insa il recomand in special, pentru ca e ceva inedit si pentru ca miros divin. Am inteles ca din cand in cand sunt promotii de genul 1+1 gratis, ceea ce le-ar face mai accesibile. 



Ce parere aveti de gelurile de dus spuma?

luni, 23 iulie 2012

Week in photos (3)

Buna fetele! Sper ca aveti un inceput de saptamana frumos :) Eu incep prin a va arata poze din saptamana trecuta. 


Luni, vreme buna in orasul meu :) 


Idee rapida de desert : spargem o inghetata pe bat peste clatite fierbinti :) 


Yum! 

 Asta e de fapt vremea in UK: frig, nori si ploaie 


 Red and gold Thursday 


 Shopping the sales : sandale cu £1 


 Un iepuras! ^_^ 


 Din nou vreme buna si pescarusi :) 


 Soare si 18 grade? Mergem la plaja :)) 


Fruit salad : e iulie, deci in sfarsit niste fructe cu gust decent


 My sparkly nails ^_^ 


Voi cum v-ati petrecut saptamana trecuta? 

duminică, 22 iulie 2012

NOTD : Gold Glitter

Buna fetele!



Cu ce puteam sa inchei saptamana decat cu...din nou, unghii! :)) Si pe seara urmeaaza Week in photos. Fara prea multe cuvinte de data asta, manichiura e facuta cu o oja nude, Wet'n'Wild French Manichiure E71608 si o oja cu sclipici auriu, Saffron- colour 08.






Oja nude fara topcoat. Daca m-ati cunoaste ati stii ca nu prea port nudes, asa ca in nici un caz nu m-am putut abtine sa o las doar asa :)




Duminica placuta!

joi, 19 iulie 2012

Review oja Astor Quick'n GO! 320 Inca Gold

Buna fetele!





Poate va amintiti ca aveam pe wish list o oja galben lamaie, Rimmel Lemon Drop, insa cum nu am gasit-o, desi am cautat in 3 locuri, mi-am ales in loc un galben mai inchis, gen floarea soarelui, sau galben soare Astor Quick'n GO! 320 Inca Gold . Mi-a placut culoarea desi nu era ce am cautat, si eram foarte nerabdatoare sa o incerc. Ei bine, am fost foarte dezamagita, oja s-a aplicat cu dungi, foarte urat, si mai ales a facut bule de aer, foarte foarte multe. Eu nu sunt o persoana pretentioasa si am oje de la multe companii necunoscute, dar asta m-a dezamagit cumplit.


prima incercare : unghiile proaspt facute cu foarte multe bule de aer 



Dupa discutii cu cateva fete am zis ca s-ar putea ca aplicarea si bulele sa fie de la caldura din Romania si de la acetona folosit acolo. Am mai incercat o data aici la frig si s-a aplicat mai ok, insa raman la parerea mea ca pensula e groaznica, e dintr-un plastic dur, cu perii grosii si parca zgarie. In plus, cand m-am curatat de oja mi-a patat pielea din jur putin, si patata cu galben chiar nu e flattering.  Oja costa 12lei, are 8ml si nu as mai recumpara-o :) Si nici o alta oja Astor Quick'n Go. Apropo daca nu stiati, ojele Rimmel 60 Seconds se gasesc in jur de 6 lei la mai toate magazinele, parte dintr-o oferta ;)


a doua incercare : un strat, doua straturi si trei straturi 




3 straturi, poza dupa 2 zile, cu aratator si unghia mica zgariate 




Ce parere aveti despre ojele Astor? Dar despre oja galbena?


miercuri, 18 iulie 2012

NOTD : China Glaze Urban Night

Buna fetele!





 Azi am fost super fericita sa gasesc din intamplare un magazin care stocheaza in special pentru saloane de frumusete, cu China Glaze si OPI, Gelish, tipsuri, geluri si o gramada de chestii la care nu ma pricep, plus vopsele de par nenumarate, de la multe firme, la preturi de la mic la mare. Mi-as dori asa de mult sa stiu sa combin acasa, si sa ma pot face exact ce as vrea eu, cu vopsea profesionala. Revenind la subiectul postarii, am gasit oja China Glaze la sale pe un raft, cu doar £2.68, cam cat am dat saptamana trecuta pe o oja galbena Astor pe care si acum sunt suparata ( si apropo de asta, pielea de pe degetul mijlociu mi-e patata de la oja galbena Astor). Desi erau doar cam 4-5 culori,  am gasit una pe placul meu, si mi-am cumparat prima mea China Glaze, un mov mat cremos Urban Night. Planui sa ma intorc si dupa City Siren, un rosu frumos, dar putin desaturat.  Ma bucur mult sa stiu ca as avea de unde cumpara OPI si China Glaze in orasul meu, netrebuind sa merg la un salon, unde m-as simti incomod sa stau mult timp sa ma uit si sa aleg.  



Sunt multumita de oja, se aplica frumos, se usuca repede, cantitatea este mare (14ml).  Culunoarea e una ce mi-a placut mereu, mov, chiar daca e inchisa si in interior pare negru, e genul de culoare ce o purtam in liceu. In plus mi se pare cam greu de surprins in poze adevarata culoare. Cred ca prima poza e cea mai aproape de realitate. 













Sper ca nu va plictisesc cu asa multe postari cu unghii, dar sunt obsesia mea la momentul asta :) 



luni, 16 iulie 2012

NOTD & Review : L'oreal Color Riche Sky Fits Heaven

Buna fetele!







Am primit cadou prima si singura mea oja L'oreal. Nici nu realizasem ca nu am nici un lac de unghii L'oreal. Nu aveam nici o asteptare sau parere din timp ce am primit-o, si nu am ales firma si culoarea, dar sunt foarte placut surprinsa de aceasta oja, L'oreal Color Riche, nuanta Sky Fits Heaven.

In primul rand are o pensula foarte lata, rotunjita la varfuri si subtire(cum puteti vedea in poza) , asa ca aplicarea e un vis, aproape imi acopera dintr-o miscare unghia, si m-am murdarit foarte foarte putin pe langa unghie. Formula este foarte buna , aproape ca ajungea un singur strat, este opaca si uniforma. Se usuca foarte repede. Asta o face oja perfecta daca vrei sa-ti faci unghiile pe fuga, dar frumos. 




Ca si dezavantaje, ar fi cantitatea ( 5ml) si pretul de £5, care o face mai scumpa decat multe oje mai bune de fapt. Insa vestea buna e ca in Romania costa 14-15 lei. Deasemenea, la 2 straturi, desi culoarea este opaca, fiindca are o formula foarte lichida, scoate in evidenta denivelariile unghiei - in cazul meu, doar dungiile de crestere - insa eu aplic mereu top coat, asa ca asta nu este o problema la final. Ce urmeaza sa vad acum este rezistenta ojei in timp.

Am vazut pe net foarte multe nuante pe care mi le-as dori, mi-ar fi asa greu sa aleg alte culori. Planui sa-mi cumpar alte 2 culori cand gasesc o oferta convenabila, chiar mi se pare foarte buna Colour Riche Sky Fits Heaven si sper ca toate nuantele sunt calitative. 


Poza la lumina soarelui 







Ce parere aveti despre ojele L'oreal si ce experiente ati avut cu ele?  



Follow my blog with Bloglovin

duminică, 15 iulie 2012

Week in photos (2)

Buna fetele!

Saptamana asta am fost lenesa cu blogul, asa ca Week in photos sunt una dupa alta. Ce am facut saptamana asta? M-am bucurat de ultimele zile acasa si m-am intors in UK la frig, vant si cateodata ploaie.




Duminica seara pentru terasa. Too much bling bling? 



 Locul meu preferat din oras, unde ai ocazia sa stai la terasa pe un vapor si sa bei cele mai bune limonade, pe malul Begai.



Monday morning ice coffee



 Bananarama luni seara :) 



Marti mi-am petrecut dupamasa la strand, prima oara dupa 4-5 ani 



Miercuri am descoperit un loc nou pe acoperisul unor cladiri de birouri, cu vedere asupra intregului oras. Foarte frumos



 Cred ca sunt absolut obsedata de vederea cu apusul din camera mea :) 




Si in ultima seara in oras, I took these out of a walk. De fapt sunt platforme cu toc imens, dar nu ii port foarte des fiindca nu m-am hotarat daca imi plac sau nu, plus sunt foarte casual si nu se merita chinul mersului pe tocuri. 




 Domnisoara de la standul Farmasi se facea cu oje pe unghii....sper ca nu le-a pus inapoi la vanzare dupa :) 



 Maxim șasă



Rasarit pe aeroport , asteptand sa decolez, sambata dimineata  




Asta e vremea in UK haha cine doreste?



 Frappucino si o revista ( cumparata pentru cadou mai mult, guilty as charged :\ ) 




Harry Potter fans anyone? Platforma falsa in gara King's Cross



  King's Cross a fost renovata ( de fapt inca e in renovare) anul acesta 




Poza mea preferata saptamana asta, iubesc portiunea asta de drum din tren, parte din coasta de vest a Scotiei ( Fife Coastal Path ) 



 Inchei cu ce m-a asteptat acasa :) Oja o port chiar acum pe unghii si urmeaza un review pentru ea. 



Va doresc o saptamana minunata de maine! 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...