joi, 25 aprilie 2013

20% off Real Techniques pe iHerb

Buna fetelor,

Un post foarte scurt azi despre oferta iHerb, 20% reducere la toate pensulele Real Techniques. Reducerea se aplica automat cand adaugati produsele in cos si e valabila pana pe 1 Mai. Pacat ca nu au pe stoc noile pensule Duo Fiber.

Eu mi-am ales setul Core Collection, in primul rand fiindca am nevoie de o pensula de blush si apoi pentru ca majoritatea pensulelor mele pentru ochi si blush sunt de la ELF din colectia basic, deci de o calitate care pe multe dintre voi nu v-ar satisface; daca cele pentru ochi pentru mine functioneaza, pensula de blush chiar a naparlit foarte urat in ultimele luni. Am platit pe tot setul aproximativ 43 de lei, si ma declar mai mult decat incantata fiindca aici in magazine setul costa 21.99 lire. Abia astept sa le primesc, vor fi primele mele pensule mai calitative si sper sa nu fiu dezamagita.






Mi-am ales si un balsam de buze Madre Bees Organic Honey  din pagina cu freebies.


Aceasta e prima mea comanda iHerb, sincer si eu ma mir ca asa mult timp am reusit sa ma abtin de la comenzi cand citesc saptamanal cate un articol pe blogurile romanesti cu cat de incantate sunt toate fetele de iHerb. Totusi am fost cumpatata si acum fiindca nu am nevoie urgenta de altceva si nu as vrea sa cheltui fara motiv.

Daca vreti sa comandati puteti folosi codul FDQ175 pentru o reducere de 10$ la comenzile de peste 40$ sau 5$ la comenzile sub 40$.

Eu am primit reducere -20% - 5$ off + 4$ shipping, si asa am platit cei 43 de lei. 



Mai este cineva care nu a comandat vreodata de pe iHerb ? Si ce credeti despre setul de pensule? x 

marți, 16 aprilie 2013

Dupe alert : Essence C'est la vie vs Barry M Papaya


Cautand o oja cu care sa-mi fac unghiile ieri, am descoperit ca desi mi-am cumparat de curand Barry M Gelly in nuanta Papaya, deja am o oja foarte foarte asemanatoare de acum un an, essence C'est la vie.




Sunt aproape identice, au aceasi culoare si finish. Poate Barry M se aplica si usuca mai repede as zice, plus are o cantitate mai mare, 10ml fata de 5ml cat au ojele essence, cel putin cele in ambalajul vechi. De multe ori cred ca suntem atrase de pretul mic al unor produse fara sa observam ca si cantitatea e pe masura. Va las sa vedeti in poze, eu zic ca e optiune buna daca va doriti o oja de primavara si nu aveti rabdare sa asteptati o comanda de pe Asos pentru Barry M Gelly, dar si daca vreti sa nu cheltuiti prea mult, dar totusi vreti nuanta asta.

Totusi ce nu stiu eu este daca 'C'est la vie' face parte din colectia permanenta essence sau a fost lansat doar primavara trecuta? 



essence C'est la vie 2 coats and topcoat 

Barry M Gelly Papaya 2 coats plus topcoat 



Voua vi se intampla sa cumparati oje pe care le mai aveti deja? x 

miercuri, 10 aprilie 2013

Sally Hansen Crinoline




In ultima saptamana am fost foarte stresata si ocupata cu dizertatie pe care trebuie sa o predau curand, dar cu toate astea, mereu imi gasesc timp macar sa-mi fac unghiile. In continuare folosesc doar oje pastelate, poate poate fortez sa se faca vremea mai calda afara. 


Oja aleasa azi e Sally Hansen Salon Manicure si are cel mai dragut nume, Crinoline. Mereu ma gandesc la o printesa delicata cand o port. E un roz foarte foarte pal, aproape alb. Sper sa va placa si voua atat de mult cat imi place si mie. 






Ojele Sally Hansen Complete Salon Manicure se gasesc pe fragrancedirect.co.uk cu £1.49 ( shipping £4.95) , feelunique cu £6.99 si free shipping sau in Sephora unde eu retin ca sunt la pretul de 59 lei, s-ar putea sa gresesc.  


Ati incercat ojele Sally Hansen, sau alte produsele? x 

vineri, 5 aprilie 2013

Favoritele lunii martie 2013




Azi o sa va arat ce produse am folosit cel mai mult luna asta, produse probabil nu foarte interesante, majoritatea redescoperite si doar cateva noi. In plus nu am inclus produsele pe care eu folosesc mereu de multa vreme, ca de exemplu sampon uscat Batiste, fond de ten Revlon Colourstay, pudra Stay Matte, adica all time favourites. Din poze mai lipseste gelul de dus Soap & Glory Clean On Me, fiindca ii s-a spart ambalajul si l-am trasnferat in alte recipiente; face multa spuma, e cremos, miroase divin si mirosul persista, insa din pacate am facut o alergie/iritatie pe gat si piept si cred ca e de la gelul asta de dus. 





O sa incep cu ingrijirea pielii. Am schimbat crema Bioten pe lotiunea Cetaphil, in care am mai multa incredere sa nu ma irite, fiindca am inceput sa refolosesc Differin pentru acne si usuca pielea putin. Demachiantul Cucumber Cleansing Milk, The Body Shop il folosesc zilnic din ianuarie, cu lotiunea tonica Garnier dupa, care e foarte blanda. Marea schimbare in rutinea mea de ingrijire a pielii e ca nu mai folosesc un gel de curatare seara si ma demachiez fara apa, ceea ce nu mi-as fi putut imagine vreodata ca o sa pot face. 





Ca si machiaj, am folosit foarte mult essence eyeshadow base, care l-a inlocuit pe cel de la ELF, si e la fel de bun zic eu chiar daca e o diferenta mare de consistenta, cel de la essence fiind aproape ca un corector lichid la culoare si formula. Am cumparat pentru prima data un base coat; stiu, uimitor pentru o persoana cu peste 50 de oje sa nu fi avut un base coat pana acum. Am ales Rimmel Stronger, si l-am folosit de fiecare data fiindca se usuca repede si (sper ca) imi protejeaza unghiile impotriva ingalbenirii. La produse redescoperite includ mascara YSL, o mostra care e pe terminate dar care separa genele frumos si nu le incarca impreuna cu singurul meu blush mat, No7 Natural Blush 10 Soft Damson. Produsul care l-am purtat cel mai des pe buze a fost Avon Lace Lux - Pout si balsamul de buze Nivea Lip Butter cu caramel, in fiecare seara si in casa.  





Aproape toata luna martie am purtat doar oja pastel, folosind unele culori chiar de doua ori, ceea ce nu prea fac. Ojele din poza sunt Revlon Cloud, Nails Inc Bluebell, Barry M Berry Ice Cream, Essie A Crewed Interest, MeMeMe Sensuous si Barry M Papaya. 


Acestea au fost produsele cel mai des folosite de mine luna trecuta, sper ca v-au placut si sunt curioasa daca ati incercat vre-unele din ele si ce parere aveti, sau care sunt produsele voastre favorite in martie ? x 


marți, 2 aprilie 2013

I ♥ Spring TAG



Am citit pe blogul lui Koko tag-ul I ♥ Spring si fiindca mi-a placut mult, mai ales fata de tagurile I love autumn si fiindca am realizat cat de mult imi place primavara fata de toamna, am decis sa-l fac si eu. 






Iata intrebarile:
 



1. Favorite spring nail polish?

Nails Inc Bluebell, si in general oje pastel. Am mai purtat Barry M Berry Ice-Cream, Essie A Crewed Interest, MeMeMe - Sensuous, Revlon - Cloud.








2. What is your must-have lip color this spring?

Dintr-un motiv sau altul, am purtat machiaje mai simple si subtile, asa ca pe buze am purtat ori un gloss simplu, ori rujul 'Pout' de la Avon, din colectia Luxe Lace.






3. Show us your favorite spring dress!

Hm...nu am una, majoritatea rochiilor mele sunt ori de iesit in oras, ori foarte subtiri de vara, insa nu am rochii de zi de primavara.


4. What's your favorite flower?

Florile mele preferate primvara sunt freziile, insa primavara asta am o azalee in ghiveci primita de 8 martie pe care o ador si ma bucur ca am reusit sa am grija de ea si inca nu a murit, stiti cum e cu florile din supermarket...









5. Favorite spring scarf/accessory?

Esarfele eu le port mai mult de frig, deci primavara renunt la ele. Pantofii se considera accesoriu? Ador balerinii si abia astept sa ii pot purta. In plus, cerceii si inelele 'cutesy' cu floricele merg cel mai bine primavara.






6. What spring trend(s) are you most excited about this year? (Makeup, fashion or both!)


Pastels, am purtat unghii pastel mult si pulovere mint si roz deschis. 


7. Favorite spring candle?

Yankee Candle Beach Flower; eu am folosit tartele si nu miros a plaja, ci foarte proaspat, a flori nu foarte dulci.





8. Favorite body spray/perfume for spring?



Parfumul meu favorit primavara asta e Lancome La vie c'est belle. 




9. What is spring like where you live?




Foarte rece! Inca sunt 6 grade afara, insa din fericire peisajele sunt mereu frumoase, totul e verde, e soare si sunt multe flori. Anul trecut a fost foarte cald in martie silocuiam langa un parc asa ca faceam plaja/stateam in parc la soare, pentru ca, da, dupa o vreme si tu ca strain incepi sa crezi ca 24 de grade e canicula. Ultima poza, cea din parca e de anul trecut, iar eu locuiesc in Scotia, in orasul Dundee.










10. What's your favorite thing about spring?

Sa vad soare si cer senin dupa multe luni de ninsoare, nori si ploaie. Caldura vine mai greu la mine, asa ca haine groase tot port.


11. Are you a spring cleaner?

Nu as zice, dar intamplator, in momentul de fata incerc sa dau din haine si produse de make-up pe care nu le folosesc destul.

12. Any plans for spring break or an upcoming vacation?
Nimic deocamdata, ma concetrez pe disertatie, desi inca astept valul de caldura care a fost anul trecut aici, sa pot sta pe iarba la soare cu un frappuccino. 




Voi ce iubiti cel mai mult primavara? x 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...