sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Bourjois Rouge Hi Tech - Review and Swatches

Ce spun ei: O noua alternativa la ruj si gloss,care da culoare fara sa incarce. Aceasta apa colorata este atat de usoara incat iti da delicioasa senzatie de buze nerujate si moi.  Formula este bogata in culoare, dar in acelasi timp usoara, pentru un rezultat de durata care se adapteaza la buzele tale. Mai mult, aplicatorul precis face aplicarea foarte usoara.  [ traducere din En, nu radeti :) ]
Parerea mea :  E intr-adevar cu consistenta apoasa, foarte usor si nu se simte pe buze. Asta inseamna insa ca trebui sa aplicam peste un balsam hidratant sau un gloss; de preferat prima. Ambalajul este interesant si atractiv ca design; imi mai place ca este din 3 parti, capacul, aplicatorul si sticla. Exista practic zero sanse sa ti se deschida accidental in geanta. Capatul pensulei este dintr-un plastic tare, care da impresia de sticla, si deci de exquisite. Aplicatorul este de gloss normal,dar isi face treaba bine. Miroase discret,dar fiind nevoie sa aplici foarte putin,nu simti miros si nu ajungi sa simti gust.
Cum il aplicam : Trebuie sa avem buzele foarte bine hidratate, pentru ca scoate in evidenta orice cojita. Asadar, cu buzele hidratate dinainte, aplicam un strat, uniformizam cu degetele, sau stergem surplusul. Daca vrem mai multa culoare, cand s-a uscat, mai putem aplica pana obtinem culoarea dorita.La final, aplicam gloss sau balsam hidratant. Rezista bine foarta multa vreme fiind stain (colorant) . Pentru ca e nevoie de un strat subtire, se va consuma greu. Cum zic americanii : a little goes a long way! 
Swatches - 85 - Groselle Irreelle :
   (Click pentru a mari pozele)
In prima este proaspat aplicat, iar in a doua este sters surplusul, si tot a ramas o culoare intensa si frumoasa. 
De unde pot sa-l cumpar?
Eu l-am primit, dar am găsit următoarele magazine online:
Concluzii :
Pro:
  • culori frumoase, se potrivesc oricui
  • culoarea/cantitatea se poate controla
  • textura usoara si in acelasi timp foarte pigmentata
  • se aplica repede si dureaza mult 
  • e nevoie doar de o cantitate mica odata,deci te va tine
  • pret accesibil
Cons:
  • daca nu ai buzele hidratate nu va arata bine
Nota finala : 4.5 din 5 
As mai cumpara odata? Da 

11 comentarii:

  1. f frumoasă e nuanţa :) cred că o să-l încerc şi eu, deşi aş prefera să-l găsesc în magazine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. S-ar putea sa se gaseasca la B&B, sau alte magazine ce mai vand Bourjois ( sincer nu le stiu) . Sau tu, cum calatoresti des, ai mai mari sanse sa-l gasesti intr-un magazin fizic,nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) E mai deosebit ambalajul. Si se pare ca Bourjois are si ceva farduri pentru pleoape cu ambalaj la fel :D

    RăspundețiȘtergere
  4. mie-mi plac foarte mult blush-urile lor... au culori frumoase, texturi bune, arata natural si nici nu se consuma repede

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta e singurul meu produs de makeup de la Bourjois ( mai am geluri de dus) . Arata foarte bine blushurile, poate ca daca viitoare cand imi cumpar, ma voi gandi la unul de la ei. Vad ca au multe culori si foarte frumoase. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-am achizitionat si eu un Rouge Hi Tech dupa recomandarea ta (stii? esti singura bloggerita romanca care a scris despre el!) si sunt foarte-foarte multumita!
    eu am cumparat nuanta Rouge Futuriste - este un rosu-corai foarte frumos. Textura e absolut virtuala, ca un tatuaj de buze si rezista...la infinit :))))
    Iti multumesc de asemenea pentru informatiile legate de partea de achzitie, linkurile pe care le-ai postat mi-au fost cel mai utile! Nu cred ca as fi cumparat asa repede daca nu stiam de unde sa le iau. Multumesc mult! Raman cititoare fidela!
    Monica - Pisica albastra

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica,
    Ma bucur tare mult atat ca ti-a placut postul si ca te-am ajutat sa iei. De pe care site ai luat pana la urma? Din pacate pe londoncosmetics nu e pe stoc, ar trebui sa sterg linkul. Este foarte frumoasa nuanta pe care ti-ai luat-o si imi pare bine ca iti place textura si rezistenta! Sa-l foloesti cu multa placere :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumesc! Sunt foarte incantata, este primul meu produs de tip "lip stain".
    Am cumparat de pe Beauty Shop-ul de pe okazii si am fost foarte multumita: produsele au venit foarte bine ambalate si protejate antisoc (se stie ca posta romana trateaza coletele postale ca pe saci de cartofi si chiar aveam emotii). Am cumparat 2 rujuri: cel Bourjois si un L'Oreal Color Juice Stick si sunt extrem de multumita de amandoua.
    Multumesc mult pentru pont! Te urmaresc cu drag.
    Monica - Pisica albastra

    RăspundețiȘtergere
  9. Superbe review-urile tale!
    Pare foarte interesant niciodata nu am avut un colorant de buze.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Monica, ma bucur ca iti place.
    @Not Beautiful Enough, iti multumesc :) Da, sunt faine, ca rezista all day. Eu nu-l folosesc pe asta destul de des...ca e totusi prea tipator :( dar ca produs il recomand.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...