vineri, 28 mai 2010

To buy or not to buy: Avon Perfectwear Foundation


Cand vine vorba de fond de ten, mi-ar place sa experimentez unele noi, dar fiindca am oarecum proleme cu tenul, mi-e frica si ma las greu convinsa de descrierile produselor, fiecare foarte pompoase si pline de subtilitati de marketing, in care nu mai cred demult.In schimb atunci cand aud pareri de la 'utilizatori' imediat pic prada :)

23 de comentarii:

  1. Eu zic NOT to buy, din punctul meu de vedere fondurile de ten de la Avon sunt de nivel 6. Selectia de nuante nu este una mare, spre exemplu cumpery ivory si vezi ca este ceva mai inchis decat ceea ce iti imaginai tu ivory. De la Oriflame imi place doar fondul de ten Giordani. Eu zic sa pastrezi banii, investeste in altceva mai de calitate. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu articolul de pe totalbeauty si sunt si eu foarte curioasa cat de bun e.

    Nu sunt de acord cu Mika, de exemplu stiu sigur ca Paula Begoun a acordat calificativ bun (Paula's Pick)acestui fdt Avon http://avonshop.co.uk/shop/product.asp?pf_id=32599&from=search&find_spec=mousse%20foundation&pagenum=1 care la noi nu se mai produce. Deci e posibil sa fie ceva de capul lui (asa cum e si posibil sa nu fie bun de nimic)

    Eu personal astept cu nerabdare sa ne impartaseasca parerea cineva care l-a incercat pe acesta

    RăspundețiȘtergere
  3. eu il am si e foarte bun si l-am recomandat si altor fete si le-a placut. arata puutin mai putin natural decat colorstay dar rezista mai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fondurile de ten sunt o preferinta stric subiectiva. Unora le place acoperirea, unora rezistenta etc. De ex eu nu ma dau in vant dupa Colorstay ptr ca e foarte nenatural in my opinion (cel putin nu ptr everyday).

    Totusi cand vine vorba de Avon...eu am avut 2 fonduri de ten de la ei, foarte urat se vad...culorile sunt ciudate si nu se potrivesc cu numele nuantei prea bine. De la Oriflame am incercat Giordani Adaptive si mi-a placut mult. Miroase ca o crema si e foarte natural.

    Cheers! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Anku, pai poate trebuia sa mentionez. Eu am nevoie de rezistenta si acoperire controlabila, nu ma intereseaza ca arata nenatural. Of course, sa nu crape si sa arat horrrorific, dar asta tine si de rezistenta.
    Si eu ca tine nu am mare incredere in Avon, si capitolul culori ma gandesc ca ar fi o problema; dar acum e vara, poate ma incadrez si eu la prima culoare. Ce fonduri de ten ai avut tu de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anais pentru vara ar fi perfect sa arate mai natural si sa reziste mai bine. Pana la urma cred ca voi astepta sa fie la oferta si-mi voi cumpara, ca nu sunt multi bani de pierdut. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Adina Salut! Pe tine nu te stiu si e si primul tau commentariu pe blog,nu? ^_^

    Pai uite Anais a incercat. Mika nu am inteles daca a incercat sau doar spune despre fdt Avon ca sunt proaste in general ( chestia care si eu o credeam).

    Cine e Paula Begoun? *googles it* Parerea mea e ca fiecare firma are cate un produs de top si restu cam aiurea, trebuie numai sa gasesti care cum e.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mika Culorile ma ingrijoreaza si pe mine, mai ales ca in brosura e Ivory Nude Shell... desi Nude pare mai deschis ca Ivory. Ce fond de ten Avon ai avut tu, si care e fondul de ten de 10 :D ?

    RăspundețiȘtergere
  9. eu nu folosesc fond de ten. insa am auzit ca ar fi bun

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am avut Calimg Effects si cel Ideal Shade compact :) Pe primul l-am avut demult, iar al doilea l-am luat dupa ce am vazut un rave pe un blog. Era bunicel, dar dadea un aspect prafos

    PS: eu cred ca nude e mai bejuliu, iar ivory mai rozaliu

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu de la Avon am avut Calming Effect si pe vremea cand aveam 17 ani parea perfect. L-am mai cumparat dupa 1 an insa ceva se schimbase si aratam oribil. Fondul de ten care merita nota 10... hmm Long Lasting si Second Skin de la MAX FACTOR. Dupa parerea mea MAX FACTOR distribuie cele mai bune fonduri de ten iar selectia de culori este destul de mare.

    RăspundețiȘtergere
  12. calming effects mi s-a parut... putin spus groaznic... eu am ten f gras in zona T, uneori si pe langa nas, sub ochi. zilele astea voi face 2 zile colorstay/doua avon perfect wear. atunci voi spune cu siguranta ce si cum.

    nu stiu, totusi, ce-i cu tenul meu, ca nici primerele nu fac fata la colorstay, am incercat diverse combinatii, cu crema inainte, fara crema... degeaba... la 3 dup-amiaza am tenul uns - ma machiez la 7.30

    perfect wear seamana f bine cu ideal matte compact de la estee, poate cel mai bun incercat de mine vreodata, pacat ca nu-l gasesc la noi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Anais, deci asta e cea mai buna idee ever! Daca ai vrea si sa faci poze dimineata si seara in 2 sau 4 zile, ar fi mega mega ideal! Sa vad si cum arata imediat aplicat si cum rezista prin zi. Daca nu vrei sa le pui aici le poti trimite pe mailul pentru blog, care e pearlypeach.blog@gmail.com
    Dar...si mie de la 7 pana la 3 logic ca nu-mi mai arata bine. Servetele matifiante si mai buff acolo niste pudra si rezolvam cumva cumva.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iunnia Mersi :) Ce frumos ca nu folosesti :) Nici pudra?
    Mika Ms. Am avut si eu o data Max Factor ( Miracle Touch) si am fost multumita dar nu mi-a venit neaparat sa mai cumpar.
    Ankme Inteleg. Mai intreb eu cu culorile, pe reprezentante,poate ele stiu mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pfff deci sunt o norocoasa in cazul asta.Eu cateodata stau machiata de dim pana seara,dorm si dupa masa tot asa machiata ca mii cam lene sa ma demachiez iar stiind ca spre seara trebuie sa ies iar in oras:d retus sa spun ca ma dau cu ruj:d evident si dau un pic cu pudra pe nas si am iesit ;)).Erau si seri cand nu ma demachiam cand veneam seara tarziu acasa ca lenea era cam mare:( dar nu mai vreau sa fac prostia asta gata ma demachiez in fiecare seara corect.Bine ca nu mi'am stricat tenul pana acum slava cerului:) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si despre fdt de la Avon am folosit acu 2 ani si in comparatie cu ce folosesc acum nu mi l'as mai lua nici gratis daca mi'l da cineva.Bine ca pe atunci nici pudra nu o foloseam zilnic care pudra se stie fixeaza machiajul:) Urmatorul fdt pt mine va fi colosrtay de la Revlon...acum am un fdt dermatocosmetic care e super bun si acopera 100%.Daca te ajuta Rochay-Posay Toleriane...costa 60,54 lei de la 55,04:D deci nu'i chiar asa scump pt un fdt dermatocosmetic care contine si apa termala spf 20 fara parfum fara coloranti,non-comedogen.

    RăspundețiȘtergere
  17. Salut Ariana ! Pe tine nu te stiu,dar ma bucur de un nou commentator.
    Da...ar trebui sa eviti cat poti faza cu nedemachiatul:-s . Ai avut Avon PerfectWear?ce folosesti acum si nu ai renunta la el? A si Toleriane vrei sa-mi zici ca s-a scumpit, sau ai gresit :))? Am citit despre el, nu sunt interesata, pentru ca am citit ca nu acopera ata de bine cat as vrea eu, si singurul avantaj e ca nu irita,dar eu nu am ten sensibil. Apropo, nu cred ca un fond de ten nu are coloranti.
    Nu va suparati, stiu ca vreti sa fiti cat mai wide si informative, vroiam sa le zic asta si la Anku si Mika, dar eu intrebasem strict de asta daca sa buy sau nu, nu de Oriflame, LRP, sau Avon alte fonduri de ten. Foarte bine ca spuneti cat mai mult, dar sa ziceti inainte si ca nu ati incercat exact PerfectWear, ca si Avon care orice firma, are fonduri de ten bune si fonduri de ten proaste,nu putem generaliza despre toate. Uite si la Revlon, laudate sunt doar ColorStay si mai nou de PhotoReady. Nici eu nu am incredere in fonduri de ten Avon, dupa cum am scris si in post si in comentarii, exact de aia am intrebat ca sa aflu pareri de la cineva care chiar a folosit.

    Cam atat :) Poate o sa scriu odata un post cu toate fondurile de ten ce le-am avut eu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna din nou Ale.Da sunt noua pe aici;)).Pai nu mai stiu exact daca era Perfect Wear:-?? imi pare rau,dar ti'am spus din auzite stiu ca nu's de calitate.Folosesc toleriane de vreun an jumate si chiar mie imi acopera mi se pare foarte consistent continutul:D tin sa precizez ca nu am cosuri iritatii in schim am tenul alb si cativa pistruiasi dar atat.Mie imi iese un cos o data la cateva luni n'am treaba cu asa ceva am tenul curat slava cerului #-o...doar ca vreau sa mai schim sa incerc colosrtay ca am auzit mai multe fete de pe blog-uri ca e super ok si am spus hai sa incerc...si in primul rand vreau sa mai schim si nuanta asta de la toleriane e putin spre portocaliu cam asa aduce.Te pup o zi buna in continuare si mai vb:*

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu am incredere in Avon in general. Mereu am avut experiente urate gen iritatii, cosuri..

    RăspundețiȘtergere
  20. Ariana, Mersi de infos.
    Ada, pai asta e, ca toate ziceti de Avon in general, si nu sunteti dispuse sa-i dati o sansa la Perfect Wear. Eh, las ca-mi iau eu :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Hello, Ale ;;)

    Paula Begoun e o tipa care analizeaza produsele diferitelor firme de cosmetice (internationale) - in functie de ingrediente (le si testeaza). Are intr-adevar si o linie de cosmetice personla, dar faptul ca incurajeaza sute de alte produse de alte firme imi da impresia ca ar cam sti ce face.
    Ehh citind site-urile ei am invatat de spf acu doi ani si ceva si de atunci nu exista zi in care sa nu ma dau cu o crema cu factor de protectie. Daaa... dar am observat ca multe fete de la noi in tara nu sunt receptive la problema asta cu spf (spre deosebire de persoanele de peste hotare) asa ca nu mai insist.

    Intre timp am renuntat la ideea fdt-ului cu spf si rezistent la transfer; am citit ca pentru vara ar fi mult mai eficienta combinatia crema cu spf (eventual coloranta)+ pudra usoara cu spf. Ca urmare acum scanez piata pentru pudre (pana in ~50 lei :D ) cu spf 15 sa vad ce o sa iasa.
    Pana acum am folosit fdt-ul de la Revlon cu Botafirm (ceva de genul), spf 20, care e foarte ok, dar se duce repejor de pe fata daca transpiri un pic.

    Sper ca am fost cat de cat coerenta (sesiune, nopti albe)si sa ma mai primiti pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu tocmai mi-am cumparat azi AVON Perfectwear Extralasting Foundation Fluide si sunt foarte multumita. Rezista multe ore. Nu stiam ce sa aleg intre Nude si Ivory, am ales Nude pana la urma. Arata super, parca nici nu as fi data cu fond de ten. Si a costat doar 20 lei. Ti-l recomand cu drag. -C-

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu am tenul gras,cu porii dilatati, iar dupa 2 ore fata mea straluceste ca un bec. Desi nu sunt mare fana a produselor de la Avon, ma intorc de fiecare data la fondul de ten Perfect Wear, este pur si simplu singurul care ma ajuta sa arat normal toata ziua. Am incercat o gramada, Maybelline, Margaret Astor, Revlon- Colorstay, Max Factor- lasting performance (care m-a dezamagit cumplit), dar Perfect wear este singurul pe care l-am cumparat de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...