marți, 30 octombrie 2012

Balsamuri in cutiute ( Lip tins )

Buna fetele!




Cred ca toate iubim balsamurile de buze si nu ne putem lipsi de ele in nici un anotimp, cu atat mai putin acum ca vine iarna. De curand mi-am dat seama ca am multe balsamuri la cutie de metal, comparativ cu cele stick. Si chiar daca unele nu sunt balsam, cum sunt cele de la ELF, functioneaza perfect pentru mine si le iubesc! O sa va arat azi ce balsamuri am eu acum si o sa vorbesc putin despre fiecare. 




Cea mai recenta achizitie este acest unt de buze de la Nivea ( Nivea Lip Butter Caramel Cream) , cu aroma de caramel. Mie imi miroase a caramel sau toffee si putin a ceva fructat, e foarte interesant si se potriveste pentru vremea rece. Are consistenta destul de usoara, nu repara buzele, ci doar le protejeaza, si are o culoare laptoasa, genul 'my lips but better'. Contine unt de shea ceea ce mi s-a parut dragut. 




Boots Essentials Lip Balm Rose imi place doar pentru miros. Miroase exact ca si strugurelul rosu in cutie alba de cand eram eu copil, asa un miros vechi plin de amintiri. Nu hidrateaza foarte bine, insa are culoare, si asta e un plus pentru mine. Contine petroleum ca si prin ingredient, iar balsamurile cu petroleum nu sunt favoritele mele. 



Eyeko Creamy Cupcake Flavoured Lip Gloss sincer nu e bun deloc. Are o formula foarte tare, aproape ca o gelatina cristalizata, si nu se uniformizeaza pe buze. Miroase frumos si are un ambalaj foarte girly, cat si sclipici micut in gloss. Nu-mi place ca nu are nici o culoare si are o consistenta ciudata. L-am luat de pe net insa, si nu stiam cum e inauntru. Face parte din vechea companie Eyeko, si nu se mai vinde.




NYC Lip Sliders Tinted Lip Balm - Sugar Baby  este din favoritele mele insa. Are o culoare asa frumoasa, si o textura foarte groasa si este pigmentat. Rezista mult timp pe buze si da o senzatie de hidratare foarte placuta desi arata a gloss. Se gaseste in Romania la pretul de 14 lei, urmariti linkul din titlul. Vi-l recomand! 





Si la final, preferatele mele, ELF Candy Shop Lip Gloss. Din pacate, nu stiu de ce, nu se mai gasesc pe site-ul ELF Romania, nici in UK, iar despre US nu stiu. Nu stiu de ce au fost discountinued, mie mi se par geniale. Dintre cele pe care le am eu, toate trei au texturi diferite: Berry Pop este gel mai gros si ca un gel, are o culoare roz inchis foarte frumoasa, Mocha Maniac este maro cu shimmer auriu si destul de gros si el. Mocha Maniac si Berry Pop din punctul meu de vedere chiar hidrateaza, eu le aplic seara inainte de culcare si dimineata am buzele foarte moi si balsamul nemiscat din loc! Candy Fix este mai usor si cremos, in genul celui de la Nivea, dar tot foarte bun. Toate miros foarte foarte frumos! Ce mi-as dori sa am toate aromele din gama! Mai ales ca cele pe care le am eu sunt pe terminate, puteti vedea si ca sunt zgariate cutiile.


Lip Tins - concluzie 

Ce-mi place : Miros foarte frumos, majoritatea hidrateaza bine, sunt colorate si girlie, mult mai interesante decat balsamul de buze baton/stick. 

Ce nu-mi place : Trebuie sa fii mereu curata pe maini cand le aplici si sa ai un servetel la indemana; cutiile se zgarie.


Aveti balsamuri in cutiute, care e favoritul vostru? x 

15 comentarii:

  1. dragut articolul.. de unde ai luat balsamul Nivea? ma tenteaza mult...

    RăspundețiȘtergere
  2. cele de la ELF nu mai sunt nici in Sua, insa tata le-a gasit la magazinul DollarTree :D mi-a luat cateva :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah ce-mi plac balsamurile de buze in cutitute :)) Stiu ca nu sunt igienice, dar nu pot sa ma abtin cand le vad :))) Am avut si eu uul asemanator cu cel de la NYC de la Avon sau Oriflame, nu-mi mai aduc aminte, dar tare mult mi-a placut. Imi pare rau ca n-am prins si eu gloss-urile Candy Shop de la E.l.f. :( In momentul de fata am doua, unul de la p2 si cutiuta cu minuni de la Oriflame :D Voiam sa mi-l iau si eu pe cel de la Nivea, dar daca zici ca e laptos nu-l mai vreau, asa e si cel de la p2 si ma cam enerveaza :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca sunt neaparat neigienice, ci multa lume le considera asa, am ajuns toti ipohondrii, daca ar fi atat de grav, nu s-ar mai produce si vinde. :) Am vazut de curand la tine cele doua. Avea si mama cutiuta cu minuni, mie nu-mi place cum miroase, si il pot accepta doar pe coate :))

    E laptos la culoare, dar e bun, mie imi place mult si imi aminteste de unul de buze cu Shea de la The Body Shop, desi ala era si mai subtire la formula...eu zic sa incerci, mai ales ca nu sunt scumpe deloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut la tine pe facebook cred ca ai o gramada de la ELF in cutie :) super tare.... :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Raluca, ma bucur ca ti-a placut :) Eu stau in UK si e din Superdrug ( magazin farmacie)

    RăspundețiȘtergere
  7. ah, sunt foarte haioase, si imi place inventivitate aproducataorilor cand vine vorba de design a cutiei si etichetei. insa eu nu le cumpar. Urasc sa bag degetele in ele. Uf...sa imi simt degetele lipicioase, never :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de dragute pot sa fie balsamurile astea la cutie :D Ce-i mai trist e ca mi-am dat seama ca n-am nici macar unul :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este, ai dreptate :) Daca ne aducem aminte cate chestii faceam cand eram mici, nu mai aveam problema asta pe atunci :))) Mi-am aduc aminte acum ca am 3, l-am uitat pe cel de la Lush :)) In Romania nu cred ca o sa apara cele de la Nivea, o sa vad daca le gasesc in Germania si o sa-mi cumpar totusi unul sa vad cum este :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Am și eu unul de la NYC-SUGAR COATED,pe care îl iubesc,e salvarea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Yaaay ma bucur ca il mai are cineva, chiar sunt super faine, ar trebui sa-mi iau si alte culori/arome :)

    RăspundețiȘtergere
  12. :) Asta e motiv bun sa-ti cumperi ceva nou,nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai te stergi pe degete imediat dupa, sau te speli pe maini :)) Glumesc, stiu ca multora nu le plac produsele de buze de genul asta :) Eu ma simt lipicioasa si cand aplic crema de fata, sau unele creme tratament de exemplu BHA sau Brevoxyl...

    RăspundețiȘtergere
  14. In primul rand doresc sa te felicit ca ai un blog foarte frumos!
    Eu sunt o mare fana a balsamului de buze in cutiuta sau chiar in forma de ruj. Nu cunosteam cele enumerate de tine, unele sunt foarte tentante. Recent am cumparat de la Oriflame una, cu extracte din mar rosu si ovaz si sunt foarte multumita de ea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place foarte mult cel de la Nivea ... cu caramel , dar si cel cu zmeura sau vanilie si argan.Eu luni imi comand unul...cu zmeura.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...