sâmbătă, 13 octombrie 2012

NOTD : Front Cover Purple

Buna fetele!

Daca ma urmatiri pe instagram sau facebook, poate ati vazut deja poza cu oja asta? E o oja Front Cover dintr-un set cu 7 oje de craciun de acum 2 ani...din pacate nu ii mai stiu numele, nu se mai gaseste de vanzare separat, oja e aproape stricata si aproape goala. Am salvat totusi oja pe moment cel putin, turnand topcoat in ea sa se subtieze. ( SFAT : nu subtiati ojele cu acetona, ci cu lac transparent)

Asa ca eu am unghii frumoase si o dilema : Unde gasesc o oja asemanatatoare? M-am plimbat azi in magazine si nu am gasit nimic! Astept sugestii fiindca imi place mult cum oja are relfexii mov si albastre :) 





Stiu ca poza nu e clara, insa asa se vad mai bine reflexiile :) 


Si daca tot m-am plimbat azi in magazine in cautare de oja asemanatoare, v-am facut poze la ce noutati am vazut si am crezut ca ar putea fi si in Romania. Sunt curioasa daca le-ati vazut poate?


Primele sunt ojele Miss Sporty duo-chrome sa zicem :) Mie imi place Fiery Blaze, insa si Beetle Wings pare foarte frumos! Costa doar 1.99 lire, care e cam cea mai ieftina oja ce o poti gasi.

Edit: Ioana ne zice ca se gasesc acum in magazinele Kendra aceste oje duochrome Miss Sporty, la pretul de 9 lei, in cele trei nuante 010 Beetle Wings , 030 Aurora Borealis si 040 Fiery Blaze. 




Iar ce-a de doua noutate e de la Rimmel, din nou cu oje 'metalice' insa mie tot duo-chrome mi s-au parut, mai speciale in orice caz decat ojele sidefate simple. Si preferatele mele, cele doua din dreapta, Precious Stones, oje cu doua feluri de sclipici. 



Ce oje v-ati cumpara din cele aratate? Si nu uitati daca stiti vreo oja asemanatoare cu oja mea expirata, please let me know! x 

15 comentarii:

  1. arata foarte bine si mie imi place nuanta. parca e cunoscuta si parca nu :D
    arata bine bunataile, insa nu sunt favoritele mele nuantele metalice sau duo crom: Cele cu sclipici nu le refuz :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciudat, nici mie nu-mi place sa le port prea mult, imi aduc aminte de ojele sidefate din anii 90 pe unghii ascutite. Totusi de exemplu Fiery Blaze e frumoasa....e in 3 nuante aproape. Am avut una similara de la Accessorize dar am dat-o :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, cred ca daca mai vad multe oje innebunesc :D Mi-am promis ca pana de sarbatori sa nu mai cumpar nici una :)) Daar nu stiu cum se face ca mereu zaresc cate ceva interesant. Astea Duo Chrome de la Miss Sporty nu le stiam... Sunt sigura ca am vazut pe undeva o nuanta asemanatoare cu a ojei Front Cover....poate imi amintesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele Precious Stones de la Rimmel sunt geniale! Chiar le-as cumpara daca apar la noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Flormar Miracle Colors in U08 pare asemanatoare cu oja ta Front Cover.

    RăspundețiȘtergere
  6. da!!!! are mai mult sclipici decat oja mea, dar culorile si tonurile sunt la fel! O sa-mi cumpar cand merg in Romania :D multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi-au placut! Am inteles ca le-a vazut cineva pe cele metalice de la Rimmel, in Douglas cu 17-18 lei, deci poate se vor gasii si cele Precious Stones :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Haha, daca nu vrei sa vezi oje, asta e locul gresit :))) iti poti face un wishlist de craciun consistent, si asa multe companii lanseaza colectii/pachete speciale :)

    Nici eu nu le stiam,..si Miss Sporty e ieftin,nu ti-ar deranja bugetul asa tare ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte, foarte frumoasa culoarea :X Nu am vazut ojele din poze pe nicaieri :( Omg, cat de frumoase sunt cele de la Rimmel din colectia Precious Stones, mor :X

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi place :( Sper sa gasesc una similara curand... Cele metalica de la Rimmel cica sunt in Douglas. Eu cel mai mult mi-as dori cele de la Miss Sporty...poate ma rasfat si-mi cumpar Fiery Blaze sau Beetle Wings :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Fiery Blaze seamana cu Peridot de la Chanel, nu? Cel putin asa mi se pare, am incercat sa-mi placa nuanta aceea, dar n-am reusit :)) Beetle Wings arata tare bine :X

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce frumoase sunt cele de la Miss Sporty!:X:X:X Cele de la Rimmel le-am vazut, dar astea nu stiu daca au aparut inca. :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Era sa-mi iau azi :))) dar m-am gandit mai bine si nu cred ca mi-ar place sa le port, numai sa ma uit :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca da....mie imi plac, sa ma uit la ele, sa le port mai putin :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am d ela Rimmel Gold save the Quees si i love it!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...