miercuri, 10 octombrie 2012

NOTD : OPI My Address is Hollywood

Buna fetele!







O sa va arat azi prima mea oja OPI, de care am fost foarte entuziasmata la inceput. Acum mi se pare doar o culoare clasica, roz nu prea pitzi dar nici prea sters. E un roz aproape prafuit, dar cu sclipici micut micut auriu si albastru. Potrivita pentru toamna as zice eu.

Se aplica destul de greu, chiar si cu trei straturi am unele goluri, iar peria agata si lasa dungi, cred ca din cauza formulei. Am citit si pe alte bloguri ca aplicarea pentru nuanta asa nu e prea grozava. 





Am incercat sa surprind sclipiciul, care nu se vede aproape deloc pe unghie, doar in soare si de aproape. 



Voi ce culori purtati pentru toamna? 


14 comentarii:

  1. iulia b. (www.iuliabadita.ro)10 octombrie 2012 la 17:23

    Imi place tare mult nuanta, pacat ca se aplica dificil :(. Eu acum am un degrade cu nuante de albastru pe care l-am postat pe blog. Dar toamna asta aleg sa port nuante de rosu, burgundy & co.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce draguta e culoarea, pana s-o vad la tine nu mi-a atras atentia. Eu cred ca am sa port nuante de burgundy, visiniu, verde inchis, albastru, Midnight in Moscow :D, si vad pe ce mi se mai pune pata intre timp :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Macar rezista, daca ma chinui atat :) Am vazut cel cu albastru, cred ca ni-e greu sa ne despartim de vara :) Eu astept o comanda cu oja caramizie spalacit si nude, mai port mov....rosu eu port mereu, m-am plictisit :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca-ti place :)

    RăspundețiȘtergere
  5. se vede foarte bine aceasta nuanta,imi place mai ales ca sclipiciul e discret. Imi pare rau ca aplicarea e o problema, nu te-ai astepta la asa ceva de la o astfel de oja :D Saptamana aceasta am intrat si eu in posesia primei mele oje opi :D

    RăspundețiȘtergere
  6. F pretty :D Eu am acum un plum pe unghii :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Thank you! Plum e culoarea mea favorita pentru toamna :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Exact, nu ma asteptam, dar apoi m-am gandit ca de ce as avea asteptari? E doar o oja, si in orice brand se intampla sa fie formule unele mai bune si altele mai proaste :)

    Am vazut pe instagram :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc :) Arata mai bine decat in sticla pe unghii zic eu :) Uite eu verde si albastru nu as purta toamna :) ok poate verde cu tonuri calde :D

    RăspundețiȘtergere
  10. E frumoasa culoarea,pacat ca se aplica greu :( Eu acum am Opi - I have a herring problem.Imi place ca are si acel shimmer auriu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumoasa e! Eu n-am nicio oja OPI, need to get one!:X

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc :) Ai alte oje fff faine :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc....cum ziceam, macar rezista :) Ce frumooooasa e nuanta I have a herring problem :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...