luni, 5 noiembrie 2012

Review produse MUA ( ruj, blush, gel liner)


Buna fetele!



In weekend am observat ca in sfarsit magazinul Superdrug din orasul meu a instalat un nou stand MUA, mai mare, si care in sfarsit include aproape toate produsele MUA. Asa suparata eram sa vad mereu pe Facebook, X si Y produs, 'now in selected Superdrugs' si my Superdrug nu era niciodata selected :)

Inca astept reducerea de 35% cu free shipping cand or sa aiba 35.000 de fani pe facebook, dar nu m-am putut abtine intre timp si mi-am luat trei produse, in special pentru blush si gel liner, pe care mi-l doream de cand l-au lansat. Rujul l-am ales pentru ca era oferta 3 la pret de 2, deci oricum ceva primeam gratis.




Dintre rujuri, mi-au atras atentia doua nuante frumoase, una nude ca si un corector aproape si un portocaliu foarte transparent, dar ambele nu mai erau pe stoc. Rujul ce l-am luat, MUA Lipstick Shade 4, este...un balsam de buze as zice eu! E cel mai transparent ruj pe care l-am vazut, dar mie imi place, il voi folosi cand nu sunt acasa si cand nu am o oglinda sa ma dau frumos cu ruj. E cremos si hidrateaza, iar culoarea imi aduce aminte de balsamul de la Nivea cu trandafiri, varianta mata, nu cu sclipici. Nu e nuanta si textura care reprezinta rujurile MUA cel mai bine, dar eu am alte doua despre care puteti citi aici . Costa 1 lira.





























Urmatorul produs pe care l-am ales este MUA Blusher Shade 4, fiindca e mat si fiindca nu aveam un blush mai inchis si mai ales, un blush care sa nu fie roz! Inca nu l-am incercat intr-un machiaj, insa blushurile MUA sunt foarte pigmentate si le recomand, asa ca sigur o sa-mi placa. Si blushurile costa tot 1 lira. 





Si produsul meu preferat, un gel liner negru! Nu am mai avut un gel liner de vre-un an de cand mi s-a uscat cel de la ELF, asa ca sunt foarte fericita. MUA Gel Liner in nuanta Underground costa 3 lire, este extrem de mic, comparativ cu marimea care credeam eu ca o are din pozele de pe pagina de Facebook MUA si are o pensula foarte mica si fina, cu care pot trasa usor linii subtiri. Daca ma gandesc bine, cred ca marimea e un avantaj, poate o sa-l pot consuma inainte sa se intareasca. Se mai gaseste pe turcoaz, gri metalizat si maro inchis. 






Nu ma intrebati ce-i cu scama aia alba, era inauntru, desi gelul era sigilat. Pensula iese din capac, si se poate monta invers pe capac pentru a face o pensula mai lunga, daca va e mai usor asa. Pensula e mai lunga, cu perii moi si plata, iar la varf e subtiata incat sa poti trasa linii fine. 


Asa arata primele linii. Destul de decent zic eu. Iar mai jos aplicat ca si tus. Depinde bineinteles de indemanarea fiecaruia, eu banuiesc ca voua v-ar iesi linii mai frumoase decat mie :) . Eu una sunt entuziasmata sa folosesc gel liner din nou, de data asta am si pensula, fiindca inainte foloseam una de pictura, plus ca mi se pare mai usor de trasat contur cu gel decat cu tus lichid, cu care daca nu ai mana stabila si gresesti, se vede mult mai tare. 




La capitolul rezistenta, am spalat vase, si nu s-a sters tusul.  In prima poza e cu mana uda, iar in a doua m-am sters pe maini cu un servetel de hartie, si tot a ramas putin.




Produsele MUA se pot cumpara online de pe http://www.muastore.co.uk/store  , iar taxele de transport sunt £4.95 pentru Romania. Foarte des au promotii pe pagina de Facebook cu transport gratuit, produse gratis sau cadou. Acum de exemplu este oferta '3 for 2' . Acum ceva vreme am scris si un post despre noile produse MUA, toate aparute in ultimele cateva luni, plus de cand am scris eu postul, au mai lansat si alte produse! 




Care sunt produsele voastre favorite MUA? Si daca nu aveti, va tenteaza? x 


17 comentarii:

  1. Am eu varianta mata la Nivea cu trandafiri, si e super!:X E in ambalaj nou, deci cred ca asa ramane, mat.


    Sigur imi comand si eu ceva cand o sa fie reducerea de 35%. Sa ma anunti, ca parca vad ca o ratez!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador rujul, il am si eu :D N-am incercat alte produsele de la ei pana acum, astept sa atinga pragul 50 de mii de fani pe Facebook, pana atunci strang bani ca vreau sa fac prapad =)))) Sa le folosesti cu multa placere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. uuu de cand le-am vazut si tot zic ca imi iau, si nu am mai reusit. m-au atras mult din noiile produse seturile de unghii galaxy, si rujurile :D Sa folosesti cu placere toate produsele :D

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Cred ca urmeaza curand, ca au aproape 34,000 de fani azi :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaa eu nu am rabdare pana la 50.000 ca vad ca merge destul de incet... :) Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai au putin si ating 35k de fani pe fb si o sa fie 35% reducere plus free shipping :D

    Chiar acum mi-am facut unghiil si scriu postare despre seturile galaxy ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. O astept pe aia de 50 pentru ca n-am bani momentan, mi s-au terminat si cateva produse fara de are nu pot sa traiesc :)))) asa poate pana atunci am cativa banuti stransi ca sa imi pot cumpara multe, multe, multe produse :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  8. S-ar putea sa fac si eu la fel...mai ales ca deja am luat din magazin in loc sa astept :)) Plus luna asta deja mi-am luat cateva alte chestii care nu erau esentiale :))

    RăspundețiȘtergere
  9. :))) iti poti lua mai multe cu reducerea de 50% :D eu zic sa mai astepti, bine, sper sa faca 50000 anul acesta =)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate fac 50 000 de craciun cand nu o sa fie nimeni in casa mea din UK :))))))) si nu o sa am unde trimite X_X

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca o sa fie free shipping oriunde in lume :D sper.... =))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Eyelinerul arata chiar bine, dar cum ai zis si tu, e micut de tot :D L-am vazut si eu in Superdrug si la fel si cu rujurile dar toate erau manjite si mudare si m-am abtinut sa testez ceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Superdrug e mega jegos la testere! Si Sleek is mereu foarte neingrijite, .... si MeMeMe am vazut rujuri rupte si tot felu de yucky stuff

    Cred ca e mai bine sa fie mic, ca dupa cum am zis, cel de la ELF mi s-a uscat :)

    RăspundețiȘtergere
  14. buna, eu nu reusesc deloc sa dau comanda :(...ajung pana in punctul final cand bag nr cardului.iar cand dau sa plases comanda imi spune ca nu se poate efectua..am incercat si sa mi fac cont pay pal si degeaba.ma poti ajuta???sau tu cum ai procedat???

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna aylyn, daca ai citit in postare eu aceste produse le-am cumparat din magazin.


    Motive pentru care ar putea sa-ti spuna ca nu se poate efectua o comanda sunt ca nu ai destui banii pe card, nu ai introdus corect datele cardului sau unele parole. Ai un cont PayPal cu card activat?

    RăspundețiȘtergere
  16. am reusit intr-un final sa dau comanda,dar a 2a zi. mi-am facut cond paypal si totul a mers ok ,dar cand ajungeam la finalizarea comenzi dadeam enter iar apoi spunea ca nu se poate efectua operatia, bani au fost destui ca am pus inainte sa dau comanda,asta a fost cu mastercard, si am incercat de 10ori, iar a 2a zi am mutat bani pe un card visa (am zis sa incerc si asa), si voila...A MERS :):):)...poate nu acceptau mastercard cine stie,,

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...