luni, 26 noiembrie 2012

NOTD : Essie : A Crewed Interest


Buna fetele!






Essie - A Crewed Interest : Am oja asta de aproape doua luni si de fiecare data cand am folosit-o, nu am reusit sa fac poze destul de bune pentru blog. Nici de data asta nu sunt perfecte, fiindca desi e ora 11 aici, abia daca am lumina in camera...iarna la polul nord, ce sa faci! 




Oja asta are noua pensula Essie, plata, lata si subtire, si se aplica usor, insa formula foarte mata si cremoasa are nevoie de trei staturi. Culoarea e ciudata, fiindca desi pare cuminte, face contrast cu pielea si iese in evidenta destul de tare. Plus, ati observat ce unghii lungi am? Ma simt ca o secretara, sa nu zic altceva :) .















Sper sa va placa! Ce oje purtati la inceput de saptamana? x

26 de comentarii:

  1. Doamne, cat de frumoasa e! Cat ma oftic ca nu mi-am luat-o cand am avut ocazia...

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba! O nuanta finuta si cuminte si delicata si...nu mai spun nimic.
    E foarte frumoasa. :):*

    RăspundețiȘtergere
  3. este o nuanta foarte frumoasa! Si unghiile tale sunt super, mie imi plac lungi. greu le pot mentine asa, in locul tau mi le-as admira tot timpul :D

    RăspundețiȘtergere
  4. E perfecta din punctul meu de vedere :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, ma bucur ca-ti place :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc! Nu sunt obisnuita, dar o sa incerc sa le tin asa o perioada, sa vedemm cum e...dar unele nuante de oja nu arata asa bine cu unghii lungi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc! Acum nu o mai poti lua?

    RăspundețiȘtergere
  8. A ok :)) Credeam ca e ceva mai complicat la mijloc :))

    RăspundețiȘtergere
  9. E superba! Frumoase, frumoase unghiutele! :X

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut si eu oja asta, dar am dat-o. Culoarea mi-a placut, dar pensula si consistenta ojei nu. Si cu 3 straturi aplicate tot naspa arata. Clar eu am avut pensula veche, aia ingusta, altcumva nu imi explic de ce toata lumea e inebunita cu ojele Essie si eu nu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Superba nuanta !! Si arata foarte bine pe unghiile tale

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Ana Ioana. Ai avut exact culoarea asta? Fiindca A Crewed Interest e dintr-o colectie de sezon, nu are cum sa fi fost lansata si cu pensula veche si cu pensula noua. Eu am o oja cu pensula veche ingusta, si nu am avut nici o problema nici cu aia ...cine stie, sunt multe branduri/companii de la care avem asteptari si apoi nu sunt asa bune pe cat sunt de laudate :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, exact asta. Nu stiu daca e pensula noua sau veche, ideea e ca nu mi-a placut. Am si cute as a button si din cate imi aduc aminte, pensulele erau la fel. Cute as a button mi-a placut mai mult, asa ca am pastrat-o si ma chinui cu ea, dar alta oja essie nu mai cumpar, indiferent cat de frumoasa ar fi culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  14. OMG ce frumoasa e nuanta asta!:X Si ce unghii frumoase ai!:X Arata perfect!

    RăspundețiȘtergere
  15. O am si eu, dar parca la mine nu arata atatd e bine :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ana vezi ca acum cam un an si ceva au bagat pe piata europeana essie cu pensulele late, inlocuindu-le pe cele cu pensula subtire. A crewded interest e in sortimentul standard din cate stiu eu, asa ca cel putin in Germania se gaseste cu pensula lata.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu tind sa cred ca la ojele nude mai ales daca sunt opace, contrastul cu pielea conteaza. Cateodata si mie mi se pare neobisnuit, fata de ojele rosii cu care sunt cel mai obisnuita.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...