luni, 10 decembrie 2012

NOTD : Gosh - Berry Me

Buna fetele!





Nu stiu voi cum sunteti, dar eu simt spirtul sarbatorilor din plin. Toate magazinele, restaurantele, cafenelele si centrele comerciale sunt impodobite inca din noiembrie, deserturi, cadouri si decoratiuni de craciun au umplut magazinele, iar eu plec acasa ( in Romania) intr-o saptamana si sunt super stresata cu cadourile de Craciun. Bradul l-am facut din noiembrie fiindca vroiam sa-l am cat mai mult aici, iar acasa il voi face doar pe 24, ca in fiecare an.

Unde vroiam sa ajung? La unghiile mele de culoarea zmeurei, fruct asociat Craciunului din motive necunoscute de mine ( chiar am pus pe instagram acum cateva zile inghetata de iarna cu zmeura), desi poate 'berry' se refera la murele de pe vasc, sau de pe coronitele de pus la intrare. Am folosit Gosh - Berry Me, o oja frumoasa, care s-a aplicat usor si care are chiar si capacul decorat cu stelute. Micile detalii ca numele si capacul transforma o oja normala intr-un festiva, ce frumos! Pentru ca in pozele pe fundal alb oja arata mai mult rosie, i-am facut poze direct langa brad si un glob rosu, sa vedeti ca e rosu cu tonuri reci. Unde ati mai vazut voi poze la unghii langa brad, hehe? 



















Ce oje folositi voi acum in apropierea Craciunului ? x 

14 comentarii:

  1. Niste poz superbe, iar oja e foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac de nu mai pot unghiulitele tale. Si oja este tare draguta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este superba nuanta, la fel si cadrul festiv in care ai prezentat-o. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Amazing pictures, as usual! NOTD-urile tale imi place cel mai mult!:X Nici oja nu e de "lepadat":))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte draguta nuanta iar unghiile tale sunt SUPERBE :X Ojele de la Gosh nu le-am incercat, dar sunt mega indragostita de rimelul Boombastic :D Iarna folosesc oje rosii, rosii cu sclipici si nuante inchise, mai nou am o oja deschisa superba de la Flormar pe care cred ca o sa o folosesc des =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult! E prima mea oja de la Gosh, daca nu punem la socoteala topcoat cu flakies, ca acolo nu am ce rezistenta sau acoperire sa constat :))

    Si eu ma gandeam la oja deschisa/alba cu top coat cu sclipici argintiu :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Anda! Nu e de lepadat? :)) mie imi place mult, si e inlocuitor de China Glaze Merry Berry care e mult mai scumpa ;P

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc! Nu planuiam sa apara si bradul, dar cum am zis nu se vedea bine ce nuanta e, asa prin comparatie se vede :)

    RăspundețiȘtergere
  9. e superba nuanta! ♥ eu o sa incerc sa intru in spiritul Craciunului si am sa fac manichiuri in tema sau cu sclipici :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ma refeream ca e naspa, chiar e super pretty!:) Incercam sa fiu funny, dar nu mi-a prea iesit!:)) Am vrut sa pun accent pe pozele tale frumoase, pentru ca mereu imi place cum le faci. :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu la fel :)) greu ne intelegem in scris haha. Multu :* Mie imi place cum faci pozele la produse, fara umbre, trebe sa ma inveti :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc! Eu nu ma pricep sa fac modele si desene, deci raman la jocuri de culori si sclipici doar :))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...