joi, 21 martie 2013

Haul / Produse noi

Hey fetele!


Nu stiu daca am mai facut vreodata un post de acest gen, dar saptamana asta am cumparat cateva produse noi de care sunt foarte curioasa sa le folosesc si m-am gandit sa va arat. 




Cele doua oje OPI sunt cadou la un abonament de revista, si nuantele sunt San Tan-tonio si I eat mainly lobster. Partea interesanta e ca eu am mai avut I eat mainly lobster si am dat-o altcuiva, la fel ca si alte doua OPI pe care ii le-am dat mamei, asa ca abia acum pot zice din nou ca am OPI. Sa vedem daca or sa-mi placa destul incat sa le pastrez. 





Restul produselor suntr dintr-un blog sale. Am cumparat gelul de dus Soap&Glory Clean On Me fiindca imi doream de mult sa incerc produse Soap&Glory fiind atat de laudate. Mi-am mai luat un BB cream Skin79 Super Beblesh Balm Vip Gold Collection, Whitening si Anti-Wrinkle, nici una dintre aceste doua nefiind necesare pentru mine, dar nu cred ca imi vor strica, am pana la urma aproape 25 de ani si dupa cum citisem ieri pe pagina de FB a unei bloggerite asta e considerat ten matur.  De la aceasi persoana am ales Nails Inc Bluebell, o oja care a fost cadou la o revista anul trecut in toamna si atunci nu m-a atras, insa acum e primavara si culorile pastelate sunt perfecte, plus o pudra pulbere No 7  Perfect Light Loose Powder in nuanta Fair.





Astazi am cumparat dintr-un magazin cu reduceri si care vinde in general ori produse iesite de pe piata, ori fabricate in alte tari, un aparat de curatat fata Neutrogena Wave Duo si un balsam de buze cu arome de Pepsi Wild Cherry in ambalaj de doza de Pepsi, foarte dragut! Sunt foarte nerabdatoare sa incerc aparatul Neutrogena, mai ales ca poate fi folosit la dus cand am mai mult timp si dispozitie pentru curatare speciala.
Lumanarea Yankee e cumparata pe post de wax tarts, fiindca nu se mai gasesc wax tarts la mine in oras nicaieri, dar am aflat ca pot topii si lumanariile daca le scot fitilul. 


Voi ce ati cumparat in ultimul timp? x 

16 comentarii:

  1. Vreau si eu balsam de buze "pepsi" :)) Ce tare e :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai cat de simpatic e balsamul ala de buze!:))Mi-au picat ochii pe oja Nails Inc. Si eu primavara asta turbez dupa pastelui. Go figure! Am pe lista de testat in viata asta niste produse Soap and Glory ca prea le lauda toata lumea. Probabil crema de maini as incerca-o prima data!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. mama cat de tare e strugurelul de buze pepsi!! la noi de ce nu aduc asa ceva?????
    Sa folosesti sanatoasa produsele. Eu am avut o mostra de la acelasi producator bb ( cel pe roz) si am fost foarte multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, e foarte simpatic si cand vezi miniatura de pepsi nu stii ce e :) Nu e chiar asa de bun totusi, oops :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe multumesc! Si eu am purtat primavara asta gri deschis, roz-piersic deschis, mov pastel....totul pastel :) Eu nu am lista Soap&Glory inca haha maybe I should? Se gasesc S&G in Romania apropo?

    RăspundețiȘtergere
  6. Aby, stai linistita ca nici aici nu prea se gasesc, cred ca sunt din US, mai aveau unul cu MountainDDew haha. Si eu am inteles ca sunt bune Skin79 in general, de aia l-am si luat desi am gasit putine revieuri despre varianta asta. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am avut aparatul Neutrogena! Doamne ce mult il mai iubeam...dar am renuntat la el dupa ce nu i-am mai gasit cu usurinta dischete speciale :(

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am folosit azi si nu-mi place cleanserul din el prea mult,mai ales senzatia cica 'cooling' ...oare nu se pot pune dischete normale si cu ce gel de curatare vrei tu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Balsamul de buze in doza de Pepsi e super tare, mi-a luat ochii :P
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Haha e tare, da, ma bucur ca-ti place si tie ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-am luat si eu gelul de dus si-l ador!!! Face atat de multa spuma si miroase delicios!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ma asteptam la cu totul alt miros, de dulciuri, gen bezele si zahar, si mi se pare ca miroase a vin sau must :)) dar imi place, si persista mirosul dupa dus, si e cremos :D De unde ti l-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cum e BB Creamul? Nu ii faci si un review?

    RăspundețiȘtergere
  15. Inca nu l-am folosit inca prea mult, si eu oricum folosesc BB creamurile ca sa le amestec cu fond de ten sau ca baza, dar ii voi face, pana acum nimic care sa nu-mi placa!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...