marți, 26 martie 2013

NOTD : Barry M Gelly Papaya


Primvara incepe sa se faca vazuta, in sfarsit vad azi putin soare dupa aproape o luna. In ton cu sezonul, azi port o culoarea din noua gama de primavara Barry M Gelly, Papaya.










 Ojele Barry M Gelly Hi-Shine au fost lansate anul trecut si sunt descrise ca fiind mai pigmentate, si oferind un finish asemanator cu unghiile cu gel. Culoarea folosita de maine, Papaya, este din noua colectie de culori de primavara. Asta e singura mea oja Barry M Gelly si desi sunt extrem de laudate, eu nu am fost impresionata insa as mai incerca si alte culori inainte sa ma pronunt doar dupa o sticluta, fiindca stim bine ca formula difera de la culoare la culoare, iar ojele pastelate sunt printre cele mai dificile. Puteti cumpara ojele Gelly de pe ASOS ( £3.99 si livrare gratuita). 




O sa va spun pe scurt si de ce nu am fost impresionata. Prima data cand am folosit oja, am folosit-o peste un base coat, chestie pe care o fac abia de o luna in incercarea de a nu mai avea unghiile ingalbenite. Ma asteptam, ca de la orice oja noua, sa fie lichida si sa se usuce foarte repede. In schimb a fost groasa si s-a uscat foarte greu. E foarte posibil ca eu sa fi aplicat mult prea multa oja si de aceea sa fie asa gros stratul. Pentru pozele de azi am sarit base-coatul si am aplicat staturi subtiri si totul a fost perfect. Dar din nou, dau vina pe culoare ca se aplica asa, mie ojele pastelate deschise la culoare mi se par dificile. Sunt curioasa sa incerc culorile mai inchise Barry M Gely cum sunt Watermelon, Blood Orange sau Satsuma. Va las cu restul pozelor!





Ati incercat Barry M Gelly sau alte oje care spun ca au top-coat in ele sau formula gel-like? Ce parere aveti? x 

14 comentarii:

  1. Ma bucur ca-ti place, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Looks great! Trebuie sa incerc si eu una!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta am ales-o fiindca nu mai aveam asa culoare, dar vreau sa incerc si altele! Watermelon ( a doua din poza) cred ca o sa-mi iau, desi nu e de sezon :)) Si cea albastru baby-blue imi place ... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa e!!! N-am incercat nimic Barry M si dadeam tarcoale la stand cand sa ma intalnesc cu o prietena si a venit pe la spatele meu si m-a saltat rapid spunand ca nu ma lasa sa mai dau banii pe oje :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am nevoie si eu de asa o prietena! Sunt foarte bune Barry M, si pentru mine aici mai ales, pentru ca ojele cele mai ieftine si proaste sunt minim 2 lire, asa ca Barry M la 3 lire e super convenabil, am vreo 8 acum, am postat mai demult swatchuri in serie la ce aveam atunci.

    RăspundețiȘtergere
  6. You have the prettiest nails :x Love the shade :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Koko, desi mie in postarea asta nu-mi plac :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place tare, tare mult. Iar unghiile tale si mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...