luni, 18 martie 2013

NOTD : OPI San Tan-Tonio

Buna fetelor!






Desi afara e frig si urat, ninge si bate vantul, si o culoare de oja caramel pe unghii e total nepotrivita, nu m-am putut abtine sa nu-mi incerc noua oja, OPI San Tan-tonio. In mare parte ca sa vad daca mi se potriveste pielii mele si subtonului; inca nu m-am hotarat daca imi place sau nu, dar cred ca ar arata mai bine pe persoane cu pielea mai inchisa si mai galbuie.  

Oja se aplica relativ usor, dar trebuie sa folosesc miscari usoare altfel lasa pensula urme, se usuca rapid, si pozele de mai jos sunt 2 straturi fara top coat. 












Poza cu flori...I know, right? Nu stiu ce m-a apucat, dar va place mai mult decat pozele cu fundal simplu? x 


4 comentarii:

  1. Imi place cum arata unghiile in poza cu flori :) Frumoasa oja. Nu stiu dc as fi cumparat-o, sau, mai exact, nu cred ca as fi luat-o de la OPI

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, si mie imi place poza cu flori.Unghiile si cuticulele imi sunt in stare proasta comparativ cu pozele mai vechi din noiembrie-decembrie dar nu ma pricep sa le salvez :))
    Pai am cumparat-o parte dintr-o oferta si nu am platit pret intreg pe ea, si nici nu am ales-o dintre altele, dar imi place sa stiu ca am culori simplu de asortat si care se usuca repede/rezista bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte draguta e!:X Mie chiar imi plac nuantele de genul!:X

    RăspundețiȘtergere
  4. ms! sa stii ca si mie imi plac, de asta toamna am ajuns de la 0 nudeuri si marouri la vreo 5-6....mult pentru mine!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...