marți, 4 iunie 2013

Favoritele lunii mai 2013


Buna fetele!

Sa vedem care sunt produsele cele mai folosite si iubite de mine in luna mai.





Mascara Benefit They're Real in varianta travel size, separa genele si le alungeste mult, rezista pe timpul zilei si nici nu se curata greu la demachiere. Mi se pare o mascara foarte buna, probabil insa nu destul de buna sa justifice pretul intreg si faima creata in jurul produsului. Dar zicand astia tot nu-mi vine in minte un produs mai bun.

NYX Round Lip Gloss in Doll Pink e perfect pentru zilele mai calde pentru mine fiindca ofera culoare dar nu e greoi ca un ruj si nici prea usor ca un balsam, iar culoarea mov - roz imi place foarte mult.

Fond de ten lichid de la Avon Smooth minerals nu pot sa zic ca-l iubesc, insa vreau sa-l consum asa ca l-am amestecat cu alte fonduri de ten mate si cu acoperire mai mare, aceasta avand particule sclipicioase si acoperire mai mica, in genul Revlon PhotoReady.

Aussie Miracle Shine Shampoo a fost samponul meu favorit in luna mai, de cand imi doream sa incerc Aussie! Miroase foarte frumos, nu usuca parul dar nici nu-mi ia din volum si merge perfect cu

Aussie 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment care e un balsam tratament dar eu il foloses ca si balsam in metoda obisnuita ( adica nu il las 3 minute ) fiindca am parul destul de lung si e vopsit blond asa ca e mereu uscat la varfuri si nu se incarca parul daca folosesc masti prea des.

Alte doua produse foarte asteptate, pensulele Real Techniques din setul Core Collection, mai exact Buffing Brush si Contour Brush pe care le ador, prima o folosesc la aplica pudra sau fond de ten lichid iar cea de doua la blush si bronzer. Mi se par foarte calitative, moi si dese, si produsele se aplica cu ele exact cum imi doresc; multe pensule de buffind nu sunt destul de dese pentru gustul meu, de exemplu ELF flat brush de care am fost foarte dezamagita.   

Si favoritul pentru final, St Moriz Instant Self Tanning Mousse Medium care e un autobronzant spuma. Eu am mai folosit o singura data autobronzant, acum 6 ani asa ca se poate zice ca sunt incepatoare si nu ma pricep deloc la bronzarea fara soare, de fapt nici eu nu prea stiu cum am ajuns sa-mi cumpar autobronzant. Insa e foarte tare! Eu il aplic cu o manusa pentru autobronzant ( tanning mitt) si se aplica perfect, fara urme, lasa o culoare frumoasa, deloc portocalie, nu miroase puternic si se duce uniform, nu lasa pete inestetice. Il recomand din toata inima incepatoarelor in autobronzare. Mai e si foarte ieftin :)



Cam acestea au fost favoritele lunii mai, ce produse va fac cu ochiul din cele de mai sus, sau ce ati incercat si voi? x 


10 comentarii:

  1. tare vreau sa incerc st moritz si pensulele real :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu pensulele si din setul respectiv sunt singurele folosite zilnic, celelalte doua sunt cam inutile. Ma tenta ft mult cand am fost in UK sa cumpar produse Aussie, poate apar si la noi ca as mai cumpara. Am folosit cat am fost la prietena mea din Londra 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment, dar nu am reusit sa imi fac o idee destul de exacta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Autobronzantul ala TREBUIE sa mi-l iau si eu!! Am zis!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Da!!! nu cred ca o sa-ti para rau :D

    RăspundețiȘtergere
  5. De acea le si vezi doar pe astea doua, cele mai mici mi se pare destul de greu de folosit, mai ales cea de detalii. Cea pointed pentru foundation o mai folosesc cand amestec pe dosul palmei doua nuante de fond de ten lichid, si apoi aplic cu pensula asta pointed si cu pensula de blending uniformizez :D .

    Eu termin in curand Aussie, sunt ok dar cred ca nu le recumpar acum ca deja mi-a atras atentia altceva :)) , imi sta gandul ori la Herbal Essences Bee Strong ori la gama L'oreal Ever Pure...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu ai asa multe pensule, cred ca esti mai greu de impresionat! :) Sunt bune, foarte bune, dar pentru cineva care are o gramada nu cred ca sunt cele mai bune. St Moriz iti recomand din tot sufletul! Se aplica foarte usor si se duce treptat si frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  7. cand pun comanda pe fragrancedirect am sa incerc, anul asta im i plac autobronzantele:P si am o gramada de pensule, dar nu toate imi plac. real de unde ti le-ai luat? iherb? deja sunt pe ebay copii dar nu vreau sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarul e ca asta e boala noastra, trebuie sa testam tot timpul ceva nou, iar pana gasit samponul prinț, sărutam si broscoi! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. tare vreau sa incerc st moritz si pensulele real :D




    shoulder bags

    RăspundețiȘtergere
  10. aaah si eu vreau sa incerc aussie <3

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...