miercuri, 13 iunie 2012

New : Cercei de pe Oasap


Azi de dimineata m-a trezit postasul cu comanda mea de pe Oasap, care au un program de afiliere pentru bloggeri in urma caruia mi-a fost alocat un credit si mi-am putut alege produse. Am ales doua perechi de cercei, micuti si cu surub cum sunt majoritatea cerceiilor mei. Nu sunt fana cercei mari si lungi, si mereu mi-a placut sa nu mi se vada gaura, chiar daca cerceii sunt de tip lung. 


Am ales o pereche aurie cu model intortocheat (ei zic ca in forma de ghem de lana )  ;) si desi ma asteptam sa fie mai micuti sau sa arate atlfel in ureche, imi plac. 



Cea de-a doua pereche am ales-o pentru ca seamana cu ceva ce mi-am dorit de pe thboxes, dintr-o comanda ce nu mi-a mai ajuns si de la care mi-a ramas gust amar si nu mai vreau sa incerc. Ma asteptam 'piatra' sa fie alb nesidefat, dar parca e chiar mai frumos asa, desi pare fals, piatra alb laptos putea sa para naturala. 


Si poze cu cerceii in ureche. Desi cei aurii imi plac mai mult ca si forma, culoare si stil, cei ovali arata mai bine zic eu, se aseaza mai frumos pe lobul urechii. In orice caz, niciodata nu poti avea prea multi cercei cu surub, cred eu, si ii voi purta cu placere :) 





Va arat si o poza cu una dintre cutiutele mele de bijuterii. E primita de la o prietena si pentru ca sunt destul de mici compartimentele imi tin mai mult cerceii in ea, desi  cum eu nu sunt cea mai ordonata persoana ,mai sunt si alte maruntisuri inauntru. Voi cum va depozitati cerceii cu surub? Mai demult ii tineam insurubati unul in altul in perechi, dar dureaza apoi mult cand vrei sa ti-i pui sa pleci si te grabesti :) 




Am inteles ca Oasap au deja destul de multi bloggeri romani afiliati, dar daca vreti sa incercati si doriti sa va trimit o invitatie, scrieti-mi aici, pe mail( pearlypeach.blog@gmail.com ) sau intr-un mesaj pe pagina de Facebook a blogului, Pearly Peach



6 comentarii:

  1. Foarte frumoase ambele perechi, dar prima imi place in mod special :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multu :) Si mie tot prima imi place, dar sta putin ciudat in ureche, de parca sta sa pice biluta :)

      Ștergere
  2. Imi plac mult ambele perechi! Eu mi-am comandat o pereche de colanti, sper sa-mi ajunga cat mai repede :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multu :) Unde ti-ai comandat, in Ro sau Uk? Astept postare :)

      Ștergere
  3. Ce frumoase sunt ambele perechi!:X

    Imi place si cum iti depozitezi cercelusii, good idea!:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi ;) Parca tot se pierd unpic...am vazut ieri intr-un magazin ceva de genul http://farm3.staticflickr.com/2409/2043597953_de08f09f89.jpg acum vreau sa-mi caut pe ebay ceva similar. Cum e cu gaurele, pot sa-i pun pe toti in perechi :)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...