miercuri, 25 iulie 2012

Gel de dus spuma Rituals



Buna fetele!

Azi voi vorbi despre geluri de dus spuma sau spumante, si am pregatit chiar si un video! :)






Prima data cand am vazut sau auzit de gel de dus spuma a fost cand vazusem pe rafturi geluri Imperial Leather in magazine, si mi s-a parut chiar o idee proasta, gel de dus deja spuma? Pai nu face el spuma cand te speli? Imi imaginam ca ar avea o consistenta foarte pufoasa, umflata si lichida, in genul spumei din vana, sau ca si spumele de curatare pentru fata, ceva de genul asta, spume care nu m-au incantat niciodata foarte tare.

Ei bine, in iarna, imi comandam prima mea cutie Glossy Box, cutie cu produse surpriza sa zic asa, si printre ele a fost un gel de dus de la Rituals, Foaming Shower Gel Sensations. Tubul arata ca si spumele de ras, chiar si capatul e la fel. Ei bine si consistenta e la fel ca si spumele de ras, e un gel care se transforma intr-o spuma densa si foarte catifelata, si foarte spornica as zice eu. Ai nevoie de foarte putin pentru intregul corp. Urmariti video-ul ca sa vedeti consistenta :)




Varianta primita in Glossy Box a fost Zensation, care se pare ca este Bestseller pe site-ul Rituals, cu Organic Rice Milk & Cherry Blossom. Nu stiu sa zic a ce miroase, poate a flori de cires,dar e un miros discret si destul de fresh, potrivit pentru dusul de dimineata. Mirosurile sunt subiective oricum, asa ca nu are rost sa descriu prea mult. Imi place mult si il folosesc in zilele cand am mai mult timp si vreau ceva special.  Tuburile full-size au 200ml, cat un gel de dus normal. 



Mai in primavara, am primit un alt gel de dus spuma de la Rituals, de data asta in aeroport la magazinul lor, ca si mostra in varianta mini de 50ml , impreuna cu alte mostre plic de creme de corp si fata. Cel de-al doilea se numeste Fujiyama si este cu Mandarin & Mint. Pe acesta l-am folosit aproape in totalitate in excursia spre care plecam cand l-am primit, la dusuri fierbinti dupa zile obositoare si dusuri rapide dimineata. Mi-a prins foarte bine, iar mirosul citric si textura faceau dusul un rasfat mai ales la sfarsitul zilei. 
Ce-mi mai place la cele doua geluri de dus e tubul care are o textura mata si face ambalajul sa para mai luxos decat tuburile de spuma de ras, cu care am comparat produsul. 



Din pacate Rituals  nu se gasesc in Romania, dar le puteti cumpara din Belgia, Croatia, Cehia, Danemarca, Germania, Irlanda, Lithuania, Portugalia, Spania, Olanda, UK, Italia, Suedia si Brazilia. Lista de magazine o gasiti pe siteul lor, unde puteti sa vedeti si alte produse. Cu gelul de dus mini eu am mai primit si mostre pentru alte produse Rituals,  lotiuni de corp si creme de fata, nu am incercat decat cateva, si nu am fost foarte impresionata pentru ca mie nu-mi plac creme de fata cu miros puternic de plante, chiar daca sunt bio, mie imi miros a iritanti ( probabil am sechele de la uleiul pur de arbore de ceai si ulei de lavanda). Gelul de dus spuma insa il recomand in special, pentru ca e ceva inedit si pentru ca miros divin. Am inteles ca din cand in cand sunt promotii de genul 1+1 gratis, ceea ce le-ar face mai accesibile. 



Ce parere aveti de gelurile de dus spuma?

2 comentarii:

  1. Ce interesant e....pacat ca nu se gaseste si la noi. :(
    Daca nu faceai filmuletul ala chiar nu mi se parea cine stie ce ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...m-am gandit ca scriu cam degeaba, dar cine stie cand e cineva intr-o excursie si da peste un gel de dus spuma? :D Acum stiti ca sunt faine :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...