joi, 28 martie 2013

Review : Skin79 VIP Gold Super Plus Beblesh Balm






Nu sunt mare fana BB creams pentru ca cele pe care le-am incercat pana acum nu acopera suficient pentru nevoile mele, si majoritatea sunt si prea oranj sau prea inchise. Totusi fiindca fondul meu de ten preferat, Revlon Colorstay, are o acoperire mare imi doream si altceva cu care sa-l amestec sau alternez, iar acest BB Cream Skin79 l-am gasit pe un blogsale deci nu l-am ales dintre alte tipuri de BB cream.





Citisem in treacat multe lucruri bune despre Skin79, asa ca nu am avut dubii ca ceva ar fi in ne-regula, desi pe eticheta, crema mea e anti-imbatranire si cu efect de albire. Se numeste Skin79 VIP Gold Super Plus Beblesh Balm.  A venit intr-o cutie draguta de carton, iar produsul e intr-un tub destul de mare pentru cei 40ml, fara capac si cu o pompa care e chiar deasupra, ca si un capac. Deocamdata, desi nu are capac propriu-zis, pare ca nu s-ar apasa in bagaj singura pompita, dar am tinut si cutia din acest motiv, lucru ce nu-l prea fac. Ca si avantaj al pompei e ca poti controla usor cat de mult sa scoti din recipient. Totusi ambalajul e foarte 'greoi' si mare, si nu ai cum sa stii cand e aproape gata crema, nici nu vei vedea si nu cred ca se simte nici ca si greutate.


Culoarea e usor cenusie, se aplica frumos cu degetele, se adapteaza bine la tenul meu deschis la culoare si nu e deloc galben sau rosiatic. Formula e groasa cand aplic BB cream pe mana, nu curge sau aluneca, iar pe fata se simte placut, nu e nici uleios dar nici nu usuca pielea. (Am un alt BB cream de pe Oasap care miroase a creta si are o consistenta foarte ciudata, scoate in evidenta pielea uscata.) Un alt avantaj, pe care de altfel il astept de la BB creams este factorul de protectie solara, care e de 25. Pe cutie scrie SPF 25 PA++, oare ce inseamna PA++? Daca vreti sa cititi intreaga descriere sau sa aflati mai multe despre produs, puteti citi pe pagina oficiala Skin79 Romania. Produsul costa 98 de lei. Daca am omis ceva, puteti sa intrebati :) 

Pe ambalaj gasim instructiuni in Koreana si intr-o engleza putin ciudata. Puteti citi lista de ingrediente mai jos:


Complete Ingredients:

Water, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Dimethicone, Titanium Dioxide, Isopropyl Palmitate, Talc, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/Hexa rosinate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Arbutin, Ethylhexyl Salicylate, Zinc Oxide, Magnesium sulfate, Polyglyceryl-4 isostearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Portulaca Oleracea Extract, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Glycosyl Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Ubiquinone, Hydrogenated Lecithin, Citrus Unshui Fruit Oil, Ceramide 3, Cholesterol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Madecassoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbo Nucifera Flower Water, Caviar Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Disteardimonium Hectorite, Trihydroxystearin, Aluminum Hydroxide, Aluminum Stearate, Methicone, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Gold, Triclosan, BHT, Phytic Acid, Fragrance, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Iron Oxides.








Puteti vedea din poze cum arata tenul meu fara nici o baza in prima poza, cum arata cu BB cream in cea de-a doua poza, si machiajul final care include fond de ten mineral folosit ca si corector pe imperfectiuni si pudra Rimmel Stay Matte pentru finisat. Inca nu am incercat sa combina acest BB cream cu fondul de ten, asa cum mi-am propus, dar atat timp cat pot iesi din casa si sa ma simt confortabil ca nu mi se vad imperfectiunile doar folosind BB cream, sunt multumita.



Fara machiaj 

Cu BB Cream Skin 79 

BB Cream, corector mineral si pudra Rimmel Stay Matte



Ati incercat produsele Skin79? x 

15 comentarii:

  1. eu am incercat o mostra roz, primita gratuit atunci cand s-au lansat. Aceeasi culoare o avea si aceea, dar se adapta foarte bine tenului meu. Am fost multumita de ea, insa inca nu mi-am achizitionat un flacon mare :D. in ultima poza se vede foarte bine, nu cred ca e necesara combinarea cu fdt. Poate pentru un eveniment mai special :D

    RăspundețiȘtergere
  2. heeey, mi-ai lasat un comment pe blog la postarea despre Preference Mousse Absolue - http://pinkyheels.blogspot.ro/2013/03/nou-preference-mousse-absolue-reusable.html si nu imi apare decat pe mail :(, pe blog nu s-a postat comentariul tau.

    Vroiam sa te intreb ce nuanta de vopsea ti-ai luat si sa te rog sa-mi dai si mie linkul cu tipa care a avut experienta naspa cu ea :-s

    Te puuup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello :* poate trebui sa aprobi? ca si eu am postat de pe telefon si m-a pus sa scriu cod din imagine :) Mi-am luat nuanta 700, dar nu cred ca o sa o folosesc ( sunt indecisa ce culoare sa ma vopsesc sau daca sa ma vopsesc sau nu). Link aici, dar tipa cred ca a exagerat, am gasit o tipa din franta care a fost multimita, dar a zis ca si ea a avut 'residue' adica nu s-a spalat usor vopseaua.

    http://photo-jenn-ic.blogspot.co.uk/2013/03/loreal-mousse-absolue-or-absolute-mess.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine, zic eu. Chiar are o acoperire buna si-mi place finish-ul luminos :D

    RăspundețiȘtergere
  5. aaa, pai inseamna ca ala e motivul. Am mai patit cu unele cititoare sa nu li se incarce disqus-ul pe telefon si tot asa ramane commentul lor in aer :))
    Vai cat de frumoasa e nuanta <3

    Uf, am citit si eu :-s, dar in acelasi timp am mai citit parca la o tipa ca a fost foarte multumita. Nici nu stiu ce sa zic, mai bine mai astepti pana o sa apara mai multe review-uri sa fii sigura ca nu faci vreo greseala :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Uiteee - http://www.thesundaygirl.com/2013/04/loreal-mousse-absolue-permanent-hair.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Articolul asta e bun de nimic, e ca un comunicat de presa, si doar l-a incercat pe varfuri :)) eu vroiam sa stiu cum se comporta si daca ies culorile true to colour, si sa vad before after; de ex cele spuma cand sunt blonde nu ies niciodata destul de deschise ( ca si pe cutie).

    Eu am returnat deja vopseaua si mi-am luat un nuantator saten, dar am facut poze la continutul cutiei si poate voi scrie pe blog despre ce e in cutie/despre vopsea ca si produs nou.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu ti l-am dat cu gand ca mai incearca tipa si alta nuanta si sa stai cu ochii pe ea.
    Ah, am inteles :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Hehe apreciez ca te-ai gandit la mine, intre timp m-am razgandit cu vopsitul si incerc sa-mi cresc parul la culoarea mea naturala doar cu nuantator, sa vedem daca reusesc :) Asa ca idee e buna vopseau aia ca iti poti face radacinile intre, sau daca ai par scurt sa te faci de doua ori. Dar pe de alta pare o sa fie scumpa, 11 lira in conditiile in care cea mai scumpa vopsea pe aici e 10 iar multe sunt in jur de 6 :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am tot varianta asta si sunt foarte multumita. Initial vroiam sa-mi iau varianta roz pentru ten mixt, dar pentru ca am inceput sa folosesc exfolianti chimici care usuca pielea, varianta Vip Gold mi s-a parut mai potrivita. Merita toti banutii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu sunt multumita, desi as vrea sa acopere mai mult, dar nu ar mai fi BB cream in cazul asta,nu? Ce exfolianti folosesti? Dupa o vreme, dupa ce se obisnuieste pielea ar trebui sa nu se mai usuce pielea :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt BB Creams care acopera si mai bine de la ei Ale. Incearca Oriental Plus. E o minunatie! Daca esti din Bucuresti, treci pe la ei prin magazin in mall vitan. O sa te simti ca o printesa. E atat de frumossss. Si e mai mult de capul lor decat BB Cream. Mi-am luat masti, creme, serumuri si sunt extrem de multumita de toate produsele mai ales ca am un ten foarte sensibil.

    RăspundețiȘtergere
  13. Arati super si scrii foarte frumos
    Si eu am sacapat de fondul de ten si de multe probleme cu BB skin79 pe care l-am luat la pachet de pe site cu bb cleancerul,un gel de curatare profunda deosebit
    Nu am castigat la concursul lor dar sincer ,am comparat ,am citit ,am vazut review -uri iternationale si sunt convinsa ca BB crema de la skin79 ,una din cele ...multe ,este sau sunt..cele mai bune.
    Este superconsistenta si se utilizeza putin,foatreee putin,,o doza te tine luni de zile peste 3-4 luni,asa ca pretul e foarte bun.Spf de la 25 le 50 plus,si prezentarea de vis
    Merita toti banutii

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...