joi, 25 aprilie 2013

20% off Real Techniques pe iHerb

Buna fetelor,

Un post foarte scurt azi despre oferta iHerb, 20% reducere la toate pensulele Real Techniques. Reducerea se aplica automat cand adaugati produsele in cos si e valabila pana pe 1 Mai. Pacat ca nu au pe stoc noile pensule Duo Fiber.

Eu mi-am ales setul Core Collection, in primul rand fiindca am nevoie de o pensula de blush si apoi pentru ca majoritatea pensulelor mele pentru ochi si blush sunt de la ELF din colectia basic, deci de o calitate care pe multe dintre voi nu v-ar satisface; daca cele pentru ochi pentru mine functioneaza, pensula de blush chiar a naparlit foarte urat in ultimele luni. Am platit pe tot setul aproximativ 43 de lei, si ma declar mai mult decat incantata fiindca aici in magazine setul costa 21.99 lire. Abia astept sa le primesc, vor fi primele mele pensule mai calitative si sper sa nu fiu dezamagita.






Mi-am ales si un balsam de buze Madre Bees Organic Honey  din pagina cu freebies.


Aceasta e prima mea comanda iHerb, sincer si eu ma mir ca asa mult timp am reusit sa ma abtin de la comenzi cand citesc saptamanal cate un articol pe blogurile romanesti cu cat de incantate sunt toate fetele de iHerb. Totusi am fost cumpatata si acum fiindca nu am nevoie urgenta de altceva si nu as vrea sa cheltui fara motiv.

Daca vreti sa comandati puteti folosi codul FDQ175 pentru o reducere de 10$ la comenzile de peste 40$ sau 5$ la comenzile sub 40$.

Eu am primit reducere -20% - 5$ off + 4$ shipping, si asa am platit cei 43 de lei. 



Mai este cineva care nu a comandat vreodata de pe iHerb ? Si ce credeti despre setul de pensule? x 

7 comentarii:

  1. Și eu trebuie să fiu mai cumpătată în luna care vine, fiindcă în ultima vreme am cumpărat diverse lucruri.
    Balsamul de buze e tentant .
    Să le folosești cu plăcere !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost destul de cumpatata de cand a inceput anul asta, asa ca acum incet incet imi cumpar unele lucruri. Multumesc, abia astept sa ajunga pensulele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, ai un award la mine pe blog pentru The Versatile Blogger Award.


    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Consider că ai făcut o achiziție inteligentă cu acel set de pensule! ♥ Sunt singură că sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur, multumesc! Intre timp mi-au ajuns, si sunt destul de multumita de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ai platit vama pentru pensule?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am platit vama, dar cred ca e din cauza valorii mici a comenzii. Eu locuiesc in UK si din ce am auzit de la alte fete depinde de noroc daca esti taxat sau nu. In Romania mi se pare ca trec prin Suedia sau alta tara si la final ajung la oficiul postal normal, si nu cred ca sunt taxe deloc.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...