marți, 16 aprilie 2013

Dupe alert : Essence C'est la vie vs Barry M Papaya


Cautand o oja cu care sa-mi fac unghiile ieri, am descoperit ca desi mi-am cumparat de curand Barry M Gelly in nuanta Papaya, deja am o oja foarte foarte asemanatoare de acum un an, essence C'est la vie.




Sunt aproape identice, au aceasi culoare si finish. Poate Barry M se aplica si usuca mai repede as zice, plus are o cantitate mai mare, 10ml fata de 5ml cat au ojele essence, cel putin cele in ambalajul vechi. De multe ori cred ca suntem atrase de pretul mic al unor produse fara sa observam ca si cantitatea e pe masura. Va las sa vedeti in poze, eu zic ca e optiune buna daca va doriti o oja de primavara si nu aveti rabdare sa asteptati o comanda de pe Asos pentru Barry M Gelly, dar si daca vreti sa nu cheltuiti prea mult, dar totusi vreti nuanta asta.

Totusi ce nu stiu eu este daca 'C'est la vie' face parte din colectia permanenta essence sau a fost lansat doar primavara trecuta? 



essence C'est la vie 2 coats and topcoat 

Barry M Gelly Papaya 2 coats plus topcoat 



Voua vi se intampla sa cumparati oje pe care le mai aveti deja? x 

6 comentarii:

  1. Am c'est la vie si-mi place foarte mult nuanta. Dar ca si calitate...nu e foarte grozava, din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine, e o oja care e buna primele 2-3 folosiri apoi se ingroasa. Dar e mult mai la indemana, plus ca iti poti lua 2-3 culori in loc de una Barry M daca stii ca sunt culori care le vrei mai mult de moft, de exemplu iti iei 3 pasteluri :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Essence aceasta o am acum pe unghii , imi place tare mult desi la mine nu tine decat maxim 3 zile !

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e, nu e ceea mai buna calitate, dar e culoare foarte frumoasa! Cu un top coat bun ar trebuie sa tina putin mai mult :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...