vineri, 5 aprilie 2013

Favoritele lunii martie 2013




Azi o sa va arat ce produse am folosit cel mai mult luna asta, produse probabil nu foarte interesante, majoritatea redescoperite si doar cateva noi. In plus nu am inclus produsele pe care eu folosesc mereu de multa vreme, ca de exemplu sampon uscat Batiste, fond de ten Revlon Colourstay, pudra Stay Matte, adica all time favourites. Din poze mai lipseste gelul de dus Soap & Glory Clean On Me, fiindca ii s-a spart ambalajul si l-am trasnferat in alte recipiente; face multa spuma, e cremos, miroase divin si mirosul persista, insa din pacate am facut o alergie/iritatie pe gat si piept si cred ca e de la gelul asta de dus. 





O sa incep cu ingrijirea pielii. Am schimbat crema Bioten pe lotiunea Cetaphil, in care am mai multa incredere sa nu ma irite, fiindca am inceput sa refolosesc Differin pentru acne si usuca pielea putin. Demachiantul Cucumber Cleansing Milk, The Body Shop il folosesc zilnic din ianuarie, cu lotiunea tonica Garnier dupa, care e foarte blanda. Marea schimbare in rutinea mea de ingrijire a pielii e ca nu mai folosesc un gel de curatare seara si ma demachiez fara apa, ceea ce nu mi-as fi putut imagine vreodata ca o sa pot face. 





Ca si machiaj, am folosit foarte mult essence eyeshadow base, care l-a inlocuit pe cel de la ELF, si e la fel de bun zic eu chiar daca e o diferenta mare de consistenta, cel de la essence fiind aproape ca un corector lichid la culoare si formula. Am cumparat pentru prima data un base coat; stiu, uimitor pentru o persoana cu peste 50 de oje sa nu fi avut un base coat pana acum. Am ales Rimmel Stronger, si l-am folosit de fiecare data fiindca se usuca repede si (sper ca) imi protejeaza unghiile impotriva ingalbenirii. La produse redescoperite includ mascara YSL, o mostra care e pe terminate dar care separa genele frumos si nu le incarca impreuna cu singurul meu blush mat, No7 Natural Blush 10 Soft Damson. Produsul care l-am purtat cel mai des pe buze a fost Avon Lace Lux - Pout si balsamul de buze Nivea Lip Butter cu caramel, in fiecare seara si in casa.  





Aproape toata luna martie am purtat doar oja pastel, folosind unele culori chiar de doua ori, ceea ce nu prea fac. Ojele din poza sunt Revlon Cloud, Nails Inc Bluebell, Barry M Berry Ice Cream, Essie A Crewed Interest, MeMeMe Sensuous si Barry M Papaya. 


Acestea au fost produsele cel mai des folosite de mine luna trecuta, sper ca v-au placut si sunt curioasa daca ati incercat vre-unele din ele si ce parere aveti, sau care sunt produsele voastre favorite in martie ? x 


14 comentarii:

  1. deci ojele sunt <3 bine toate sunt, am auzit lucruri bune de Cetaphil :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac mult ojele, in special cea de la Barry M si cea Essie, ai ales niste nuante tare dragute de primavara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca-ti plac si tie, multumesc :) Essie imi place si mie mult, e speciala pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ai niciuna din ele, nu cred, tu ai asa multe :)) ?

    E bun Cetaphil, cred ca produsele lor sunt ok in general, dar sunt simple si boring, si nu inteleg de ce sunt asa mari, sa fie siguri ca te plictisesti pana se termina. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. hahahahaha ba daa am 3 :D Revlon - Cloud , Barry M - Berry Ice Cream si Essie - A crewed interest :D :)). Eu in america majoritatea produselor le gasesc Jumbo :))) super mari, chiar acum 1 luna am terminat un sampon de la Garnier de vreo 2Kg =))))))))))))))) si am dat si 4$ pe el =)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eram precisa! haha. Si eu am sampon 750ml si mi se pare imens...doamne 2000ml aia numai pentru salon e ok :) bine ca nu te plictisesti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac foarte mult ojele Barry M, trebuie sa mai imi iau si eu niste nuante pastelate :) Imi plac toate ojele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, si mie imi plac Barry M mult, as vrea Peach Melba, e un piersichiu pastelat frumos si poate Prickly Pear, un mov pastelat again :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ojele pastel sunt in ton cu anotimpul, arata foarte dragut :) As vrea sa se gaseasca si la noi crema Cetaphil..

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc! Sa stii ca nu e foarte speciala, adica e blanda si destul de ieftina dar nu se simte minunat, ceva sa-ti ramana in minte, e o crema....comoda, sa zic asa :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru mine primerul essence nu e bun de nimic si nu se compara cu cel de la elf. L-am pastrat, totusi, si-l folosesc ca anticearcan. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La noi nu au adus balsamul de buze Nivea cu caramel. :( Mi l-am luat pe cel cu vanilie, dar cred ca este mai delicios cu caramel :)
    Tare mult vreau sa incerc o oja Gelly de la Barry M. Imi place tare mult nuanta pe care o ai tu.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...