luni, 16 iulie 2012

NOTD & Review : L'oreal Color Riche Sky Fits Heaven

Buna fetele!







Am primit cadou prima si singura mea oja L'oreal. Nici nu realizasem ca nu am nici un lac de unghii L'oreal. Nu aveam nici o asteptare sau parere din timp ce am primit-o, si nu am ales firma si culoarea, dar sunt foarte placut surprinsa de aceasta oja, L'oreal Color Riche, nuanta Sky Fits Heaven.

In primul rand are o pensula foarte lata, rotunjita la varfuri si subtire(cum puteti vedea in poza) , asa ca aplicarea e un vis, aproape imi acopera dintr-o miscare unghia, si m-am murdarit foarte foarte putin pe langa unghie. Formula este foarte buna , aproape ca ajungea un singur strat, este opaca si uniforma. Se usuca foarte repede. Asta o face oja perfecta daca vrei sa-ti faci unghiile pe fuga, dar frumos. 




Ca si dezavantaje, ar fi cantitatea ( 5ml) si pretul de £5, care o face mai scumpa decat multe oje mai bune de fapt. Insa vestea buna e ca in Romania costa 14-15 lei. Deasemenea, la 2 straturi, desi culoarea este opaca, fiindca are o formula foarte lichida, scoate in evidenta denivelariile unghiei - in cazul meu, doar dungiile de crestere - insa eu aplic mereu top coat, asa ca asta nu este o problema la final. Ce urmeaza sa vad acum este rezistenta ojei in timp.

Am vazut pe net foarte multe nuante pe care mi le-as dori, mi-ar fi asa greu sa aleg alte culori. Planui sa-mi cumpar alte 2 culori cand gasesc o oferta convenabila, chiar mi se pare foarte buna Colour Riche Sky Fits Heaven si sper ca toate nuantele sunt calitative. 


Poza la lumina soarelui 







Ce parere aveti despre ojele L'oreal si ce experiente ati avut cu ele?  



Follow my blog with Bloglovin

10 comentarii:

  1. culoarea e extraordinara, fix pe gustul meu:) iar unghiile perfecte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata super super bine. Eu totusi nu ma incumet sa dau atatia bani pe ea, e vreo 6 euro aici :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi...s-a ciobit putin, dar vreau sa cred ca de la factori externi, ca imi place mult :)) Nici eu nu as da 5 lire, dar ma bucur mult ca am primit-o :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, si mie mi-a placut desi nu sunt fana verde si albastru pe unghii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaa, mai ales cum vara :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...