marți, 31 iulie 2012

Oje Barry M + NOTD : Barry M Indigo

Buna fetele!

Postul de azi de fapt trebuia sa fie Nails of the day, dar m-am gandit sa pozez toate ojele mele Barry M si sa va zic cate ceva despre ele , pentru ca stiu ca acum se gasesc de cumparat si in Romania.

Acestea sunt nuantele de lac de unghii Barry M pe care eu le am.




 273 Raspberry, 311 Nail Effects(Crackle), 334 Teal, 312 Indigo, 303 Bright Purple, 308 Berry Ice Cream 




Barry M este cred din putinele branduri sa zicem asa, din care sa am asa multe culori, in rest am cate trei-patru de la o firma, fiindca nu le aleg dupa asta. Si ojele Barry M, sunt cumparate in ultimii doi ani, mereu fiindca mi-a placut culoarea. Au ajuns sa-mi placa, sunt printre cele mai bune oje cand vine vorba de formula mata si cremoasa pe culori deschise,pastelate, care de multe ori se aplica cu dungi si neuniform. Ojele se aplica frumos si se usuca repede, nu tin minte sa fii avut probleme cu vreuna. Un lucru putin ciudat, care s-ar putea doar sa mi se para mie, este ca ojele miors a banane cand le aplic, a acetona cu banane :) Un dezavantaj este ca unele nuante ca si Raspberry, Indigo si Bright Purple par mai deschise si mai 'vibrante' in sticla, iar cand sunt aplicate devin mai inchise putin, dar asta am intampinat si cu alte oje. Ce mai apreciez este ca unele oje desi le am de un an jumate-doi, nu si-au schimbat textura, si nu s-au separat sau ingrosat in sticla.

Imi mai place ca orice trenduri apar, sunt rapizi in a scoate propria varianta. Gasiti la Barry M oja magnetica, oja care isi schimba culoarea, foil effect, oje neon si crackle de 2 feluri, una clasica si una cu crapaturi rotunde, care se numeste croc. Le puteti vedea pe toate aici, dar in Romania gasiti crackle croc si cele metalice, foil effect pe MyaShop, 3 oje neon , cateva crackle si probabil si alte variante pe bloguri care vand cosmetice. 

Cam atat despre oje in general, daca doriti sa vedeti swatch cu o oja in special, astept sa-mi spuneti, sau daca aveti alte intrebari legate de calitatea ojelor.  O sa trec acum la unghiile de azi, Barry M Indigo. O sa vedeti ca mi-au crescut unghiile, eu asta consider lungi si nu sunt prea obisnuita cu ele :) De asta consider si ca nu orice culoare merge pe unghii lungi, si asa am ales o oja simpla.












Ce parere aveti de ojele Barry M ? Dar despre unghiile mai lungi, alegeti nuante diferite cand aveti unghiile mai lungi? 

10 comentarii:

  1. E superba oja pe care o ai pe unghii <3. si ai unghii frumoase :). Sa ne mai arati si celelalte oje. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Wooooow <3 Si eu sunt mare fan Barry M, sper sa reusesc sa pun de o comanda in curand :D

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde iti comanzi :D ? Au multe multe chestii, si la pret ok :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Ana! Si mie imi place, desi n-am mai purtat-o de muuuult,asa ca sunt placut surprinsa :) O sa incerc sa fac swatches cu toate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate ai..si ce frumoase sunt :X Eu le am pe cele foil effect :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos arata Teal! Seamana cu OPI Teal the cows come home.Abia astept sa ajung in UK sa fac prapad :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place, Teal si Berry Ice Cream sunt cele mai recente achizitii :) Ai in plan sa vii in UK?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu nu mi-am dat seama cate am pana acum :) Toate 3 le ai? Auriul e frumos :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce unghii frumoase ai. Eus unt curioasa 308 cum se vede.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc :) O sa pun curand si Berry Ice Cream :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...