joi, 19 iulie 2012

Review oja Astor Quick'n GO! 320 Inca Gold

Buna fetele!





Poate va amintiti ca aveam pe wish list o oja galben lamaie, Rimmel Lemon Drop, insa cum nu am gasit-o, desi am cautat in 3 locuri, mi-am ales in loc un galben mai inchis, gen floarea soarelui, sau galben soare Astor Quick'n GO! 320 Inca Gold . Mi-a placut culoarea desi nu era ce am cautat, si eram foarte nerabdatoare sa o incerc. Ei bine, am fost foarte dezamagita, oja s-a aplicat cu dungi, foarte urat, si mai ales a facut bule de aer, foarte foarte multe. Eu nu sunt o persoana pretentioasa si am oje de la multe companii necunoscute, dar asta m-a dezamagit cumplit.


prima incercare : unghiile proaspt facute cu foarte multe bule de aer 



Dupa discutii cu cateva fete am zis ca s-ar putea ca aplicarea si bulele sa fie de la caldura din Romania si de la acetona folosit acolo. Am mai incercat o data aici la frig si s-a aplicat mai ok, insa raman la parerea mea ca pensula e groaznica, e dintr-un plastic dur, cu perii grosii si parca zgarie. In plus, cand m-am curatat de oja mi-a patat pielea din jur putin, si patata cu galben chiar nu e flattering.  Oja costa 12lei, are 8ml si nu as mai recumpara-o :) Si nici o alta oja Astor Quick'n Go. Apropo daca nu stiati, ojele Rimmel 60 Seconds se gasesc in jur de 6 lei la mai toate magazinele, parte dintr-o oferta ;)


a doua incercare : un strat, doua straturi si trei straturi 




3 straturi, poza dupa 2 zile, cu aratator si unghia mica zgariate 




Ce parere aveti despre ojele Astor? Dar despre oja galbena?


8 comentarii:

  1. Am cateva si am fost foarte multumita de ele, insa nu Quick'n GO.

    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu una Quick'n'Go si chiar imi place, nu mi-a facut vreodata probleme. Cine stie care e ciudatenia!:))


    Iar pe cele Fashion Studio le ador!:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Pt mine faptul ca trebuie sa aplic 3 straturi ca sa arate ok e clar un inconvenient. Nu am timp si rabdare sa tot stau sa se usuce, iar pt ca cele 3 straturi sa fie ok, am observat ca e bine sa ma fac dimineata pentru ca daca ma fac dupa 19 (cand vin de la munca) nu se usucă perfect, iar a doua zi am mancihiura cu model "pernă"

    RăspundețiȘtergere
  4. inca nu am folosit oja galbena , va fi o premira , astept un pachetel de la o fata care s-a oferit sa-mi trimita una :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu puteai sa faci un rezumat mai bun al situatiei :) Eu ma fac si seara, dar folosesc top coat si un ulei de uscare rapida.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mai am o singura Astor, ceva gen Laquer Deluxe si e ok :) O sa incerc Fashion Studio daca gasesc vreo culoare care sa-mi place extrem de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi se pare putin greu de asortat galben...dar vara e ok :) Sa o folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Incercat si asa :( La mine tot nu se usuca perfect

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...